LHF par nepilnībām brīdina OHL Lietuvas hokeja komandas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Optibet Hokeja Līga (Facebook)

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārā komisija brīdinājusi "Optibet" hokeja līgā (OHL) spēlējošās Lietuvas komandas par to nepilnībām, organizējot mājas spēles, vēsta LHF.

LHF izteikusi brīdinājumu Viļņas "7bet-Hockey Punks" un Kauņas "City" klubiem par pārkāpuma nepieļaujamību, nosakot, ka turpmāk par organizatoriskajām nepilnībām tiks piemēroti naudas sodi.

Septembra vidū sliktās ledus kvalitātes dēļ jau pirmajā trešdaļā tika pārtraukta OHL spēle Elektrēnos starp vietējo "Energija" un "Mogo"/LSPA.

Elektrēnu "Energija" uzņēma "Mogo"/LSPA, bet cīņa tika pārtraukta jau pirmajā trešdaļā sakarā ar ledus kvalitātes problēmām. Tūlītējus uzlabojumus nebija iespējams veikt, tāpēc rīdziniekiem nācās doties mājās.

Brīdinājums izteikts sakarā ar ledus kvalitātes problēmām. Par šāda rakstura turpmākiem pārkāpumiem tiks piemēroti naudas sodi, vēsta LHF. 

Ar 100 eiro naudas sodu sodīta "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga" vienība, kuras mājas spēļu arēnā trūka video gola kameras aiz abiem laukuma vārtiem.

Tāpat par iespējamiem čempionāta nolikuma pārkāpumiem brīdināts arī "Zemgale"/LLU. Turpmāk par šāda rakstura pārkāpumiem tiks piemēroti naudas sodi.

Šosezon līgā spēlē deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu