Ko Usiks izdarītu, ja satiktu Putinu? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Ukrainas boksa superzvaigzne Oleksandrs Usiks sarunā ar Dmitriju Gordonu atklājis, kā viņš rīkotos, ja satiktu kara noziedznieku Vladimiru Putinu.

Augustā Usiks otrajā cīņā pret Entoniju Džošua aizstāvēja sev piederošās WBA, WBO un IBF pasaules čempiona jostas. Uzriez pēc cīņas Usiks Krievijas diktatoru aicināja pārtraukt karu Ukrainā.

Usiks pirmajās kara dienās atgriezās Ukrainā un arī šobrīd atrodas dzimtenē, kurā turpinās Putina noziedzīgā režīma zvērīgā karadarbība. Slavenais ukraiņu bokseris allaž ir paudis savu patriotismu dzimtenei un vēl preses konferencē pirms cīņas pret Džošua viņš dziedāja Ukrainas kara dziesmu.

Tagad slavenais bokseris beidzot ir atklājis, ko darītu, ja satiktu Krievijas noziedzīgā režīma galvu.

"Ja godīgi, nekad negribētu viņu satikt, lai nenogrēkotu. Negribētu viņam spiest roku. Esmu grēcīgs cilvēks. Uz šo [tikšanos ar Putinu] esmu skatījies no dažādām perspektīvām, bet tik un tā to nevēlētos [piedzīvot]," sacīja Usiks.

Tomēr, ja viņa un Putina ceļi krustotos, bokseris nav pārliecināts, ka spētu pilnībā iztikt bez vardarbības.

"Nav jēgas ar viņu tikties, jo viņš neklausās nevienā citā, izņemot sevi. Vai es viņam varētu iesist? Viņš ir vecs cilvēks. Vecu cilvēku sišana ir grēks. Varbūt nejauši viņam uzgrūstos ar plecu, lai viņš nokristu no balkona: "Piedod, bračiņ. Tas arī viss"," par iedomu tikšanos ar Putinu izteicās Usiks.

Pavisam nesen slavenais bokseris izteicās, ka viņa karjera tuvojas noslēgumam, tomēr viņš pirms boksa cimdu kāršanas uz nagliņas vēl gribētu aizvadīt cīņu par absolūtā čempiona titulu, kas nozīmētu tikšanos ar Taisonu Fjūriju.

Usikam profesionālajā boksā aiz muguras ir 20 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu