Mūziķa Mārtiņa Kantera kafijas bizness turpina dzīvot ar citiem saimniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ martinskanters

Mūziķis Mārtiņš Kanters pandēmijas laikā, kad koncertdzīve bija apstādināta, lepojās ar savu kafijas biznesu "Kantero" – kafija ar noskaņu. Izrādās, ka mobilā kafejnīca uz riteņiem darbojas vēl aizvien, bet nu uz tās lasāms mūziķa Laura Valtera uzvārds. Aiz letes, kur rosījās Mārtiņš, tagad pasākumos saimnieko Laura sieva Vita.

""Kantero" darbību noslēdzu pērn decembrī. Gan mobilo treilerīti, gan kafijas aparātu nolēmu pārdot un ievietoju sludinājumu internetā,» sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāj Kanters.

Pēc nepilniem diviem gadiem savu kafijas biznesu viņš pārtrauca, jo tas tomēr neesot nesis cerēto peļņu.

"Ar Vitas vīru Lauri man izveidojusies laba draudzība daudzu gadu garumā, tāpēc no sirds priecājos, ka šo darbošanos turpinās tieši viņa ģimene," saka Mārtiņš.

"Kafijas treilerīša vadīšanu pārņēmām pavasarī," stāsta mūziķis Lauris Valters. Vaicāts, kāds ir viņa pienesums jaunajā ģimenes biznesā, Lauris teic: "Mans uzvārds. Pirms pieciem gadiem sieva piekrita kļūt par Valteri. Tāpēc tagad kopā izlēmām, ka mums būs Valteru kafija ar noskaņu. Piedalos arī aktivitātēs, kas saistītas ar kafijas tirgošanu. Pats gan kafiju pagaidām negatavoju."

Valteru mobilajam treilerītim nav pastāvīgas tirgošanās vietas, un viņu kafiju var nobaudīt tikai pasākumos. Ikdienā tas stāv ģimenes sētā Rembates pagastā. 

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 27. septembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu