Biļetes uz Rīgā gaidāmo hokeja PČ varēs iegādāties arī par "cilvēcīgākām" cenām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hokeja fani
Hokeja fani Foto: Evija Trifanova/LETA

2023. gada hokeja čempionāta Latvijas orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis Latvijas hokeja federācijas (LHF) mājas lapā publicētajā intervijā skaidrojis, ka spēles varēšot apmeklēt arī par 30 eiro.

Pagājušajā nedēļā norisinājās gaidāmajam pasaules hokeja čempionātam veltīta preses konference. Lielākais tracis pēc šīs preses konferences interneta vidē izcēlās par biļešu augstajām cenām.

Tika ziņots, ka lētākās biļetes uz vienu vakaru (divi mači) būs 95 eiro vērtībā. Savukārt Latvijas izlases spēļu dienās biļetes, protams, būs dārgākas.

Pie tam potenciāli augstā pieprasījuma dēļ, daļu biļešu varēs iegādāties tikai izlozes kārtībā.

Tagad Edgars Buncis sarunā ar LHF pārstāvjiem paziņojis, ka spēles varēs apmeklēt arī par samērīgāku summu.

"Šobrīd turpinām aktīvu darbu ar IIHF un INFRONT, lai precīzi noteiktu visas tehniskās un organizatoriskās prasības attiecībā uz sēdvietām. Šajā brīdī droši varam piedāvāt vien nepilnas 6000 sēdvietas. Cenšamies atbrīvot pēc iespējas vairāk sēdvietas jau esošajās cenu kategorijās, gan arī papildus vietas - trešajā un ceturtajā balkonā, kā arī arī precizēt pieejamās stāvvietas. Tas pavērtu iespējas piedāvāt papildus biļetes par zemākām cenām. Izskatās, ka precizēts papildus sēdvietu plāns varētu būt gatavs februārī, kad ir plānots uzsākt atsevišķu spēļu tirdzniecību," par skatītājiem pieejamajām vietām pastāstīja Buncis. "Trešā un ceturtā balkona biļetes būs pieejamas par zemākām cenām, bet šobrīd notiek precīzi aprēķini par sēdvietu skaitu un to pieejamību. Tāpat vēlos uzsvērt, ka uz Latvijas spēlēm būs pieejamas stāvvietas, kas maksās 30 eiro, bet uz citām spēlēm varēs iegādāties pat par zemāku cenu," Buncis tiek citēts LHF mājas lapā.

Rīgā norisināsies vienas grupas spēles, kurās spēkus mēros Kanāda, Čehija, Šveice, Slovākija, Latvija, Norvēģija, Kazahstāna un Slovēnija, kā arī divi ceturtdaļfināla mači.

2023.gada pasaules čempionāts hokejā notiks no 12. līdz 21. maijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu