Sestdienas horoskops: 1. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Oksana Mizina/ Shutterstock

Horoskops sestdienai, 1. oktobrim.

AUNS

Rāma diena. Izgulies, nesteidzīgi iemalko rīta kafiju, un tad jau izdomāsi: vai doties izbraucienā skatīt zeltīto rudeni, vai ietīties pledā un skatīties kādu iemīļoti filmu vai koncertierakstu.

VĒRSIS

Domas pie sirdslietām. Pāriem mīļi un romantiski piedzīvojumi, ģimenes cilvēkiem arī rūpes par jauno paaudzi. Ja šobrīd nav otrās pusītes, tad ir iespējas satikt.

DVĪŅI

Pēkšņi sapratīsi, ka pirms aukstās sezonas vēl jāpaveic kādi svarīgi saimniecības darbi. Ja ģimenē aug skolasbērni, tad jāpalīdz mācībās vai ar padomiem.

VĒZIS

Ģimeniska diena un sirsnīgas sarunas ar savējiem. Būsi saplānojis saimniecības darbus, bet tie var pagaidīt. Dodies ar saviem mīļajiem izbraucienā un aicini līdzi arī tuvus draugus.

LAUVA

Jāpievēršas privātajai dzīvei. Attiecību tēmā daudz kas pārrunājams un apdomājams. Var nākties palīdzēt radiniekiem ar padomu vai saimniecības darbos.

JAUNAVA

Daudz darāmā mājas saimniecībā. Jāizrevidē drēbju skapji, jāsakopj āra teritorija un ievārījumi ziemai jāpagatavo. Vakarā relaksējoša atpūta, skatot kultūras vai izglītojošus raidījumus.

SVARI

Šodien vajag atpūsties, pabūt vienatnē un tad ķerties pie mājas darbiem un ģimenes lietām. Mīļie radiņi noilgojušies pēc tavas uzmanības un rūpēm.

SKORPIONS

Svarīga privātā dzīve. Attiecībās mīļums un sirsnība, vēlme izbaudīt vakaru romantiskā kamīna gaismā. Ja esi brīvs, tad dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos.

STRĒLNIEKS

Sirsnīga un saviesīga diena. Vari doties iepirkšanās tūrē, palutināt savus mīļos ar pusdienām omulīgā krodziņā vai sarīkot romantisku randiņu. Brīvajiem ļaudīm krāsaini piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Sirdī simpātiju dzirkstis un vēlme pēc aizraujošiem piedzīvojumiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama mīlestība no pirmā acu skata. Arī tā mēdz notikt, un ne tikai filmās.

ŪDENSVĪRS

Varbūt draugi aicinās piknikā, izbraucienā vai uz krodziņu. It kā gribētos, bet liela labuma nebūs. Labāk netērē laiku izklaidēs, bet padari ko lietderīgu mājās.

ZIVIS

Diena piemērota saviesīgām aktivitātēm, izbraucienam, draugu ballītei. Daudz pozitīvu emociju un lieliski cilvēki apkārt. Kāda brīvā sirds, iespējams, satiks savu simpātiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu