"Visi smējās." Šovu zvaigzne Magone par piedzīvoto ņirgāšanos uzvārda un nabadzības dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ magone.burka

Šovu zvaigzne Magone lēma uz visiem laikiem atvadīties no Burkas uzvārda, kas sagādājis smagus brīžus. Viņa atminas, kā uzvārda dēļ tikusi apcelta.

"Drausmīgi es jutos. Vārds - Magone - nu to kaut kā es pieņēmu, ir Madara, Gundega, Lilija un kādas lijas vēl tik ne. Nodomāju, ka zieds ir zieds, kāda starpība, bet tā Burka, tā man visu laiku ir acīs cirtusies.

Skolu pārdzīvot puslitra, litra un pārējās burkas vēl varēja pārdzīvot, bet tad, kad sākās šovu laiks, es redzēju tādu rāmīti - burka - durka, tā kā stulba. Nesapratu, kāds sakars burkai ar stulbumu. Kurš par cilvēku, kurš beidzis augstskolu var teikt, ka ir dumjš."

Skatoties vecās bildes, Magone atminas kādu starpgadījumu, kas licis justies pazemotai.

Foto: Ekrānuzņēmums

"Šajā bildē man nebija pīti mati nedēļu. Bija fotografēšanās.

Skolotāja mani izvilka klases priekšā, plēsa aiz tiem matiem, kas nav ķemmēti, un visi par to smējās.

Es pat nezinu, vai tā skolotāja ir šai saulē, bet ko es varu pateikt... Varēja risināt šo situāciju citādāk, bet nu bija kā bija. Aizvainojums man palika.

Tas bija stulbi un nepedagoģiski, bet tas laiks to atļāva, un par to nevienu nesodīja, kā tas būtu tagad.

Mani uzskatīja par bērnu no sliktas ģimenes. Arī tas noteikti kaut ko deva. Iespējams, arī skolotājiem bija citādāk attieksme pret manu mammu viņas dzīves dēļ, par ko nācās ciest visu dzīvi arī man. Joprojām tas tā ir. Tas ir vēl viens iemesls, kāpēc es no tās Burkas gribētu atvadīties."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Avotiņu" saimniece un šovu zvaigzne Magone Burka lēmusi oficiāli mainīt uzvārdu.

Magone lēma mainīt uzvārdu gan sev, gan vecākajam dēlam Raimondam. "Viņam nākas ciest līdzīgi kā man skolā. Bērniņš ir izvēlējies pats tēta uzvārdu - tas viņam arī tiks dots," saka Magone, kura pati kļūs par Liedeskalnu, bet dēls - par Vītolu.

Pēc iznākšanas no dzimtsarakstu nodaļas Magone lepni saka: "Ardievu, Magone Burka! Turpmāk es esmu Magone Liedeskalna!"

"Iegāja viens cilvēks, iznāca cits ārā. Principā, tu dzimsti no jauna. Tā dzīve, kas tur bija - visas bēdas, skeleti lien, grāb, rausta mani... Es gribu dzīvi labāku! Es gribu dzīvi tāda, kāda man ir paredzēta, kādu esmu pelnījusi!" ar asarām acīs saka Magone. "Jauna dzīve, jauna es pati!"

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu