"Man pieprasīja izdzēst kontu." Kā perspektīvas volejbolistes karjera izkūpēja viņas "Instagram" dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ne vienmēr izpaušanās sociālajos medijos noved pie labiem rezultātiem. Par to koledžas gados pārliecinājās savulaik perspektīva ASV volejboliste Kaila Simonsa.

27 gadus vecā Simonsa auga ļoti sportiskā ģimenē. Viņas tēvs beisbolu spēlēja Floridas Universitātē, bet volejbolistes vectēvs savulaik spēlēja ASV augstākās beisbola līgas klubā Pitsburgas "Pirates".

Līdz ar to sports Simonsai tika "ielikts šūpulī". Viņu pašu jau kopš bērnu dienām saistīja klasiskais volejbols. Viņa arī spēlēja ASV jaunatnes volejbola izlasē. Tāpat viņa savulaik spēlēja arī Floridas Universitātes komandā, bet pēcāk pārcēlās uz Maršala Universitāti, kuras rindās viņa sacentās arī Nacionālajā koledžu sporta asociācijā jeb NCAA.

Tieši tur arī sportiste tika nostādīta dilemmas priekšā - profesionālais sports vai viņas "Instagram" konts.

Kā jau minēts, sportistei šobrīd ir tikai 27 gadi, kas nozīmē, ka viņa tikai tagad būtu savas sportiskās formas pilnbriedā. Tomēr viņas karjera aprāvās jau koledžā.

Simonsa savā "Instagram" kontā regulāri lika visnotaļ atklātas bildes.

Un tas nepatika sportistes pārstāvētajai Maršala Universitātei, kura, kā sarunā ar "New York Post" atzina pati sportiste, vēlējās, lai volejboliste pārtrauktu publicēt līdzīga rakstura attēlus un pat izdzēstu savu "Instagram" kontu.

"Koledžas administrācija paziņoja, ka attēli, kurus publicēju, ir nepiedienīgi, jo rādu savu ķermeni. Tad man pieprasīja izdzēst manu kontu. Tas bija drausmīgi, jo jutu, ka man tiek atņemta iespēja nodarboties ar savu mīļāko sportu. Kopš tā laika esmu sapratusi, ka nevar ļaut citiem cilvēkiem sevi ietekmēt," sacīja Simonsa.

Tā rezultātā sportistei bija jāizvēlas starp karjeru sportā un savu hobiju. Viņa izvēlējās otro.

"Man bija jāizvēlas starp veiksmīgu karjeru sportā vai arī pārliecību un iespēju justies skaistai," atcerējās sportiste, piebilstot, ka universitātē pieredzētais viņai licis kaunēties par savu ķermeni.

Tagad sportistes "Instagram" kontam ir vairāk nekā 800 tūkstoši sekotāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu