Vītola sekmē uzvaru pirmajā Itālijas A sērijas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketboliste Kristīne Vītola.
Latvijas basketboliste Kristīne Vītola. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketboliste Kristīne Vītola sestdien, 1. oktobrī, Itālijas A sērijas spēlē guva 30 punktus, palīdzot Raguzas "Passalacqua" izcīnīt pārliecinošu panākumu čempionāta pirmajā mačā.

Raguzas "Passalacqua" mājās sagrāva Sandžovanni Valdarno "Bruschi" ar 97:48 (28:16, 22:29, 17:10, 30:13).

Vītola laukumā bija 35 minūtes, kuru laikā realizēja 11 no 18 divpunktu metieniem un astoņus no deviņiem soda metieniem, bet grozam garām bumba lidoja pēc vienīgā tālmetiena. Viņa arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, tika pie divām rezultatīvām piespēlēm, trīs reizes kļūdījās, sešreiz pārtvēra bumbu, sakrāja divas personiskās piezīmes, kā arī izprovocēja 12 piezīmes pretiniecēm un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu 44.

Vītola kļuva par mača rezultatīvāko spēlētāju, bet vēl 23 punktus un 13 atlēkušās bumbas uzvarā pievienoja Kristīna Enigve.

Viešņām 20 punktus guva Elizabeta Tasinari.

Jau ziņots, ka ar uzvaru čempionātu sestdien sāka arī Kitijas Laksas pārstāvētā Boloņas "Virtus Segafredo", kas izbraukumā ar 75:52 (19:17, 24:7, 17:17, 15:11) uzvarēja "Crema" vienību.

Laksa guva 12 punktus.

Pagājušo sezonu Laksa pavadīja "Famila", ar kuru kļuva par Itālijas čempioni, finālsērijā līdz trim uzvarām ar 3-1 pārspējot tieši Boloņas "Virtus Segafredo".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu