VIDEO "Mēs visi esam viena maniaka ķīlnieki." Krievu reperis laupījis sev dzīvību, lai izvairītos no mobilizācijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @lanf64/"Twitter"

Krasnodarā pašnāvību izdarījis 27 gadus vecais krievu reperis Ivans Petuņins, kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu "Walkie". Jaunietis veicis videoierakstu, kurā sacīja, ka šis ir viņa "pēdējais protests" pret Putinu, ziņo ārvalstu mediji. 

Kā ziņo "Daily Mail", reperis izdarīja pašnāvību, lai izvairītos no mobilizācijas. Petuņins, kurš iepriekš dienēja Krievijas armijā un pēc tam arī ārstējās psihiatriskajā slimnīcā, pirms nāves ierakstīja video saviem faniem.

"Ja jūs skatāties šo video, tas nozīmē, ka es vairs neesmu dzīvs. Es nevaru paciest slepkavības grēku un nevēlos to darīt. Es neesmu gatavs nogalināt," viņš teica.

"Walkie" videoklipā apliecināja, ka viņa liktenīgais lēmums bija saistīts ar Krievijā izsludināto daļējo mobilizāciju. Viņš arī sacīja, ka septiņi mēneši kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā sākuma "viņam ir bijuši ļoti sāpīgi".

Reperis arī pauda bažas, ka Putina daļējā mobilizācija drīzumā varētu pāraugt jaunā līmenī, ņemot vērā apgalvojumus, ka Krievija plāno iesaukt vēl vienu miljonu vīru, lai glābtu neveiksmīgo iebrukumu Ukrainā.

"Mēs visi esam viena maniaka ķīlnieki," viņš teica videoierakstā.

Kopš Putins paziņoja par daļēju mobilizāciju, lai pastiprinātu savu karaspēku Ukrainā, vairāk nekā 194 000 Krievijas pilsoņu ir aizbēguši uz kaimiņvalstīm Gruziju, Kazahstānu un Somiju, kā arī citām valstīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu