"Rīta panorāmas" vadītāja Linda Abu Meri atklāj, kas ir tas, pie kā viņa nevar pierast savā darbā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ linda_abumeri

Viesojoties sarunu šovā "Kad viņas satiekas", LTV raidījuma "Rīta panorāma" vadītāja Linda Abu Meri atklāja, kas ir tas, pie kā viņa nevar pierast savā darbā.

Raidījuma vadītājas izteica komplimentu Lindai par lielisko izskatu un sprieda, vai agrā celšanās varētu būt viņas skaistuma noslēpums. 

"Pulksten 4.00 tas zelts stāv kaut kur tā tālāk, un tad es lēnām, lēnām pie tā tuvojos," saka TV personība, atsaucoties uz teicienu par rīta stundu un zeltu mutē, un uzsver - pie agrās celšanās nu nekādi nevar pierast.

"Es uzskatu, ka nevar pierast. Pulksten 4.00 - fizioloģiski organisms vēl prasa tev gulēt. Vēl visi miega hormoni izstrādājas!" saka Abu Meri. 

Viņa neslēpj - nācies arī aizgulēties. "Vienreiz bija traki, jo es braucu no Bauskas. Un vēl, pavisam nesen, man vienkārši bija telefons izslēdzies. Es nezinu, kāpēc es pamodos... Skrienu lejā, acis vēl miglainas, mēģinu ieraudzīt cepeškrāsnī pulksteni. Es parasti izbraucu 4.20, bet ir 4.50... Es nokavēju kādas 10 minūtītes no raidījuma, bet kolēģi tika galā - man ir superīgākie kolēģi!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Abu Meri (@linda_abumeri)

"Rīta Panorāmas" vadītāja Linda Abu Meri 2019. gada augustā mija gredzenus ar gastroenterologu Hosamu Abu Meri. Kā izrādās, viņa jau pirms 15 gadiem gribējusi apprecēties ar arābu vīrieti.

Atbildot uz jautājumu, kāpēc tieši arābu vīrieti, Linda skaidro, ka, mācoties universitātē kopā ar arābu studentiem bija ievērojusi, ka "viņi forši izturas pret sievietēm".

"Šobrīd es to pieredzu pati — uzmanību, milzīgas rūpes, godīgumu, atbildību. Hosamam ir ļoti labas attiecības ar bērnu mammu, un viņš rūpējas par saviem bērniem. Turklāt man ir svarīgi, lai vīrietis būtu ar stingru mugurkaulu un pārliecību," teicās Abu Meri.

Hosams un Linda sāka attiecības 2017. gada nogalē.

Plašāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu