Pazīstamā psiholoģe Diāna Zande komentē baumas par šķiršanos no ilggadējā dzīvesbiedra (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ diana_zande

Psiholoģe un bijusī aktrise Diāna Zande pēc 25 gadu kopdzīves ar psihoterapeitu Juri Sērmukšu pērn gatavojās iestūrēt laulības ostā. Kāzas gan vēl nav notikušas. Zande skaidro, kāpēc tā.

Viesojoties STV Pirmā! rubrikā "Kad satiekas Viņš un Viņa", Zande atbildēja uz baumām par pāra iespējamo šķiršanos. "Mēs joprojām esam kopā!" baumotājiem atbild Zande.

Viņa skaidro, ka kāzu plānus ietekmējusi Covid-19 pandēmija. "Mums pat bija datums! 2020. gada 7. augusts. Mēs gribam uztaisīt ballīti, uztaisīt svētkus sev! Bet tad, kad sākās pandēmija, mēs sapratām, ka diez vai mēs dabūsim kopā tos cilvēkus. Mēs nolēmām - varam arī pagaidīt," skaidro Zande.

Arī šīs nedēļas izdevumā "Kas Jauns" Zande komentēja pārceltās kāzas: "Man pat vairāk gribējās apprecēties uz tiem mūsu kopdzīves 25 gadiem. Tagad domāju – nu, ja jau nesanāca, tad varbūt uz 30. Šobrīd tam nejūtu tik lielu nozīmi. Gan jau kādudien arī uztaisīsim ballīti – nosvinēsim un apliecināsim juridiski viens otram šīs saistības, ko realitātē esam izdarījuši, kopā esot tik daudzu gadu garumā, vienkārši esot kopā."

Kā zināms, Zande ir piecu bērnu mamma.

Plašāk skaties 1188.lv!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu