Piecas Zodiaka zīmes, kurām nav lemts notievēt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: New Africa/ Shutterstock

Astrologi nosaukuši piecas Zodiaka zīmes, kurām nav lemts notievēt ne tikai savu paradumu, bet arī rakstura iezīmju dēļ.

MEŽĀZIS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji dažkārt kļūst par ieraduma upuriem. Ja ieraduši ēst pareizi, tā arī turpinās. Bet, ja labāk patīk garšīgs ēdiens un vakars uz dīvāna, tad būs grūti kontrolēt savu figūru.

LAUVA

Tiem, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, ir grūti liegt sev lietas, kas sagādā baudu. Pat ja Lauvas ievēro diētu un vingro, vienmuļa un negaršīga pārtika rada riebumu. Līdz ar to mīlestība pret gardumiem var būtiski ietekmēt figūru.

ZIVIS

Zivīm ir grūti sākt kaut ko mainīt savā dzīvē – vai tas būtu darbs, apģērba stils vai pašu svars. Bieži vien viņiem ir vieglāk pārliecināt sevi, ka mainīt sevi nav iespējams, nekā ievērot diētu. Biežie sabrukumi un pārēšanās var viņus novest izmisumā.

VĒZIS

Šajā zīmē dzimušo dzīvē stress ir biežs pavadonis. Vēžiem ir grūti samierināties ar problēmām darbā un personīgajā dzīvē, un par lieko svaru viņi nevēlas sevi lamāt, bet drīzāk žēlot. Rezultātā viņi bieži "apēd" visas problēmas un pēc tam bēdājas par liekajiem kilogramiem.

DVĪŅI

Dvīņu dualitāte runā pati par sevi: ir grūti būt veselīga dzīvesveida piekritējiem, ja tevi nemitīgi novērš viena vai otra lieta. Rezultātā tā vietā, lai skaitītu kalorijas, viņi izlemj par to domāt rīt, bet šodien labi pamieloties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu