"Piedzīvoju kārtīgu kultūršoku." Dziedātāja Aminata dalās ar iespaidiem par ceļojumu uz Bali

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms mešanās sacensībā par labākā dejotāja titulu šovā "Dejo ar zvaigzni" dziedātāja Aminata Savadogo teju mēnesi pavadīja krāšņajā Indonēzijas salā Bali. Par gūtajiem iespaidiem viņa stāsta izdevumam "Privātā Dzīve".

Aminata stāsta, ka šis bija pirmais viņas lielais ceļojums ārpus Eiropas. Apskatīt Bali, ko mēdz saukt arī par Dievu salu, bija sens viņas sapnis.

Dziedātāja atzīst – realitātē tā ir nedaudz citāda nekā skaistajās bildēs: "Piedzīvoju kārtīgu kultūršoku. Kad meklēju informāciju par Bali, redzēju tikai skaistas fotogrāfijas. Taču izrādījās, ka tur valda diezgan liela nabadzība un vide ne visur ir sakopta."

"To redzot, nodomāju – par ko gan es vispār sūdzos, ja cilvēkiem tur nav pieejams pat tīrs dzeramais ūdens?" viņa atzīst.

"Bali iepazinu foršus un labsirdīgus cilvēkus, kuri izstaroja uzticību. Tur dzīvo atsaucīgi un godīgi ļaudis. Vismaz man paveicās satikt tieši tādus," priecājas Aminata.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Aminata ir viena no dalībniecēm šovā "Dejo ar zvaigzni", kur apgūst deju pasauli kopā ar dejotāju Maksu Kravčenko. 

Trīs mēnešu laikā pāriem būs iespēja apgūt deju pamatus un sagatavot priekšnesumus, kurus ik svētdienu tiešraidēs atrādīt skatītājiem un žūrijai. Dalībnieki gatavos priekšnesumu kādā no sporta deju disciplīnas "Desmit dejām", kas ietver piecas Latīņamerikas dejas (samba, ča ča ča, rumba, pasodoble un džaivs) un piecas standartdejas (lēnais valsis, tango, Vīnes valsis, lēnais fokstrots un kviksteps). Papildus "Desmit deju" disciplīnai priekšnesumus veidos arī tādās dejās kā čarlstons, salsa, Argentīnas tango un American Smooth, kas ir Amerikā radies dejas veids, kas sevī apvieno elementus no tango, Vīnes valša, fokstrota un lēnā valša.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 4. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu