Zuzānes draugs: Viņa gribēja dzīvot, bet pie ārstiem gan nevēlējās iet (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Miljonāri, mecenāti un mākslas kolekcionāri Dinu Zuzāni saviesīgos pasākumos pavadīja divi kungi. Viens no viņiem bija Zuzānes draugs Guntis Gadzāns, kurš izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, ka jau iepriekš bija pamanījis, ka Dinai uznāk vājuma brīži.

Uzņēmējs Guntis Gadzāns, kurš ikdienā dzīvo Raunā un atjauno mantoto lauku īpašumu, draudzēties ar Dinu sāka pēc nejaušas sarakstes sociālajos tīklos. Jau pirmajā naktī kopā ar draugu viņš miljonārei bija atvedis sarkanas rozes. Tikušies viņi arvien biežāk, Guntis pēdējā laikā jau bija kļuvis par Dinas pastāvīgu pavadoni pasākumos un uzticamu draugu.

Atsaucot atmiņā liktenīgās dienas notikumus, Guntis stāstīja: "Tas bija vienīgais vakars, kad viņa bija viena... Pa dienu biju pie Dinas iebraucis, pēc tam viņai bija ģimenes viesības, bet mēs vēl divos naktī sazvanījāmies, novēlējām viens otram arlabunakti.

Piektdienas rītā zvanīju Dinai, jo mums bija sarunāts doties vakariņās, bet viņa neatbildēja... Pēc brīža man piezvanīja meita Kristīne un sacīja – mammas vairs nav," tā Gadzāns.

Uzņēmējs uzsver, ka pēdējā laikā Dina jutās mīlēta un šķitis, šādu sajūtu viņai visu mūžu ļoti pietrūcis.

"Vienmēr viņa atgādināja, ka rītdiena nevienam nav apsolīta, jādzīvo šodienai, jo nekad nevaram zināt, kas un kā. Viņa gribēja dzīvot, bet pie ārstiem gan nevēlējās iet," teic Guntis, piebilstot – jau iepriekš reizēm pamanījis, ka Dinai uznāk kāds vājuma brīdis.

"Viņa dzīvoja ar pilnu krūti un arī citiem ieteica neko sev neliegt. Aicināja pieņemt ikvienu cilvēku tādu, kāds viņš ir, un katrā atrast kaut ko labu, to pateikt un izcelt. Vienmēr. Daudzi varēja no viņas mācīties, kā dzīvot un kā novērtēt citus," teic Guntis.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka par Zuzānes nāvi paziņoja viņas bijušais vīrs Jānis Zuzāns. 

Zuzāns sprieda, ka nāves iemesls varētu būt trombs. "Pēkšņa nāve…" skumji noteica Zuzāns. 

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 4. oktobra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu