Krievijas izmeklētāji izskata Borisa Moisejeva slepkavības versiju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ bmoiseevpro

Krievijas Federācijas izmeklēšanas komitejas darbinieki sākuši pārbaudi, izskatot Krievijas mākslinieka Borisa Moisejeva slepkavības versiju, raksta "PeopleTalk", atsaucoties uz "Ren TV".

"Pārbaude sākās nākamajā dienā pēc bērēm, proti, 3.oktobrī. Pagaidām tas nozīmē tikai to, ka izmeklētājiem formāli jānoskaidro, vai viņa nāvē nav novērojamas noziedzīga nodarījuma sastāvdaļas," sacīja avots televīzijas kanālam "Ren TV".

Kā vēsta kanāls, uz mākslinieka ķermeņa nav konstatēti redzami miesas bojājumi. Iespējams, pārbaudes iemesls bijis radinieku ierosinājums.

Iepriekš izskanēja, ka mākslinieks pārcietis trīs insultus. Lai gan nāves cēlonis netika iepriekš minēts, tika pieņemts, ka nāve saistīta ar veselības problēmām, kas jau labu laiku skāra mākslinieku.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka šī gada septembra pēdējās dienās 68 gadu vecumā miris padomju un krievu mākslinieks Boriss Moisejevs. Par viņa nāvi paziņoja menedžeris Sergejs Gorohs. Viņš Moisejevu atradis dzīvoklī guļam uz grīdas un izsaucis ātro palīdzību, taču ārsti neko nevarēja izdarīt.

Iepriekš vēstīts arī tas, ka pēc Moisejeva nāves tika apspriests, kam mākslinieks atstājis savu bagātību. Moisejeva producents Jevgeņijs Morozovs viesa skaidrību, pastāstot, ka Moisejevs testamentā visus savus īpašumus atstājis savam menedžerim Sergejam Goroham.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu