"Kādas muļķības!" Rēzija Kalniņa noliedz baumas par laulības krīzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šoruden aktrise Rēzija Kalniņa ļāvusies vizuālajām pārvērtībām. Viņa tikusi pie īsiem, rudiem matiem. Iepriekš izskanējis, ka vēlmi pēc pārmaiņām ietekmējusi laulības krīze. Sniedzot komentāru izdevumam "Privātā Dzīve", Kalniņa atbildēja baumotājiem.

 "Viss šajā pasaulē ir pakārtots. Nav runa par stila maiņu, runa ir par dzīves maiņu, par to, ka kaut kas kļūst nebūtisks. Man vairs nav būtiski pierādīt sevi kā sievieti, man ir būtiski pierādīt sevi kā cilvēku," pārmaiņas komentēja Kalniņa.

Dailes teātrī septembrī pirmizrādi piedzīvoja režisora Viestura Kairiša iestudējums "Farinelli un karalis". Aktrise Rēzija Kalniņa izrādē atveidoja karaļa sievu Izabellu Farnēzi.

Pirmizrādes ballītē izdevuma "Privātā Dzīve" žurnālisti vaicāja arī par aktrises laulību, jo pirms kāda laika kuluāros izskanēja runas, ka viņas laulībā iestājusies krīze. Baumoja, ka krīze laulībā ir ietekmējusi aktrises vēlmi pēc pārmaiņām.

Septembra vidū, kad norisinājās izrādes pirmizrāde, skatītāju rindās nebija manāms arī aktrises vīrs diriģents Ainārs Rubiķis. Vaicāta, vai tiesa, ka pāris apsverot laulības šķiršanu, Rēzija bija sašutusi: "Kādas muļķības?! Esmu šokā par tādām runām." Aktrise paskaidro, ka vīrs uz pirmizrādi septembra vidū neieradās, jo tobrīd bija ir Francijā, un oktobra sākumā atgriezīsies, jo "OratoriO" būs pirmizrāde.

OratoriO ir mūzikas un drāmas telpa, kuru radījuši aktrise un režisore Rēzija Kalniņa un diriģents Ainārs Rubiķis.

Rēzija un Ainārs ir precējušies jau deviņus gadus.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Dailes teātris nonāca uzmanības centrā pēc tam, kad izskanēja, ka izrādē "Farinelli un karalis" uz skatuves būs mākslīgs zirgs, kas teātrim izmaksājis 7000 eiro.

Zirga marionete, kas parādījās uz Dailes teātra lielās skatuves Viestura Kairiša režisētajā muzikālajā kostīmu izrādē, darināta Dienvidāfrikā. To izgatavojis marionešu meistars Rodžers Hilejs, kas ar savām lellēm un marionetēm – lielākoties Āfrikas dzīvnieku un putnu veidolā – slavens pasaules šovbiznesā jau vairāk nekā 30 gadu.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 27. septembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu