FOTO, VIDEO ⟩ "Viņa pārsteidza mūs visus!" Aizņemtā Elīna Bojarkina priekšnesuma laikā velta skūpstu savam deju partnerim (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ el_margeritto/ publicitātes, Apollo.lv kolāža

Aktrise Elīna Bojarkina, šķiet, ne vienu vien pārsteidza "Dejo ar zvaigzni" otrajā tiešraidē, dejas laikā skūpstoties ar partneri Martu Puniņu. Elīna gan ir aizņemta dāma. 

Kā skaidro Elīna, ideja par skūpstu radusies spontāni. "Ideja radās šeit pat uz vietas, tajā svētdienā - mēs mēģinājām un kāds no malas pateica, ka vajag novest līdz galam! Un tad kaut kā tas viss salikās kopā. Priekš manis tas nav nekas svešs - es esmu bučojusies seriālos, filmās, tā ir daļa no mana darba. Manam partnerim Martam tas bija izaicinošs moments, bet man liekas, tas izskatījās ļoti skaisti un eleganti - nebija vulgāri," sacīja Bojarkina.

Elīnas kolēģiem gan šis solis šķitis drosmīgs. Piemēram, šķēpmetēja Madara Palameika sacīja: "Man vēl būtu jāpamācās tādai drosmei. Elīna pārsteidza mūs visus!"

Arī interjera dizainere Anda Ozoliņa neslēpa: "Es laikam uz skūpstu nebūtu gatava. Tāpēc, ka es savu emociju varu parādīt dažādos citos veidos."

Savukārt dziedātāja Aminata bija kategoriska: "Es domāju, ka visam ir savas robežas."

Foto: Atskats uz "Dejo ar zvaigzni" otro tiešraidi

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Dejo ar zvaigzni" dalībniece un seriāla "Nemīlētie" aktrise Elīna Bojarkina jau vairākus mēnešus ir kopā ar "LTV" raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autoru Marģeru Majoru. 

Vairāk uzzini video!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu