Problēmas paradīzē? NBA čempionu treniņā starp diviem komandas līderiem izcēlies kautiņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dreimonds Grīns
Dreimonds Grīns Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" treniņā izcēlies kautiņš, vēsta ASV medijs "The Athletic".

"Warriors" aizvadītajā sezonā izcīnīja NBA čempionu titulu, finālsērijā pārspējot Bostonas "Celtics" basketbolistus.

Gatavojoties jaunajai sezonai, "Warriors" treniņā izcēlies konflikts starp komandas veterānu Draimondu Grīnu, kā arī aizvadītās sezonas vienu no lielākajiem atklājumiem visā NBA Džordanu Pūlu.

Tiek ziņots, ka komandas biedri novērojuši izmaiņas Pūla attieksmē pret treniņiem un komandas biedriem pirms savas karjeras apjomīgākā līguma parakstīšanas.

Kā ziņo "The Athletic" vienā no treniņa spēles epizodēm Grīns un Pūls "saķērušies". Pirms konflikta atrisināšanas Grīns pamanījies Pūlam iesist.

Šī gan nav pirmā reize, kad Grīns iesaistās atklātā konfliktā ar komandas biedru. 2018. gada regulārās sezonas mačā pret Losandželosas "Clippers" Grīns uz rezervistu soliņa lamājās ar Kevinu Durentu, kurš pēc minētās sezonas beigām arī pameta Goldensteitu.

"Yahoo" apskatnieks Vinsents Gūdvils ziņo, ka attiecības starp abiem basketbolistiem ir saspīlētas jau kopš treniņnometnes sākuma. Šeit jāatzīmē, ka gan Pūls, gan Grīns šosezon var pagarināt līgumu ar "Warriors". Ņemot vērā, ka Goldensteitas komanda vairāk nekā 40 miljonus sezonā maksā gan Klejam Tompsonam, gan Stefanam Karijam, kādam no augstāk minētajiem basketbolistiem, visticamāk, būs jāsamierinās ar ne gluži iecerēto algas apmēru.

NBA apskatnieks Šams Šaranja ziņo, ka "Warriors" apsver Grīna sodīšanu par fizisku uzbrukumu Pūlam.

"Warriors" šo NBA sezonu sāks 19. septembrī ar maču izbraukumā pret Losnadželosas "Lakers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu