VIDEO ⟩ Tukuma novadā notikusi traģiska avārija: dzīvību zaudē jauns vīrietis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Trešdien, 5. oktobrī, notikusi traģiska autoavārija Tukuma novadā. Dzīvību zaudēja jauns automašīnas vadītājs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Uz autoceļa Tukums-Valgums-Klapkalnciems notika sadursme starp vieglo automašīnu "Audi" un kravas auto "Mercedes Benz". Negadījumā cieta kravas automašīnas vadītājs, kurš tika nogādāts medicīnas iestādē.

"Lai gan kravas transportlīdzekļa vadītājs veica avārijas bremzēšanu, no frontālas sadursmes izvairīties neizdevās. Tās rezultātā "Audi" auto tika atsviests atpakaļ aptuveni 40 metrus no sadursmes vietas," stāsta Valsts policijas pārstāve Dace Kalniņa.

36 gadus vecais "Audi" vadītājs gāja bojā notikuma vietā. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informēja, ka bojāgājušā atbrīvošanai no spēkrata izmantoti hidrauliskajiem instrumenti.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 119 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 13 personas un viena gājusi bojā. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 451 administratīvo pārkāpumu lēmums, tajā skaitā 184 par ātruma pārsniegšanu, seši par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un seši par agresīvu braukšanu.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu