Zodiaka zīmes, kuras iemīlas visātrāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pink panda/ Shutterstock

Astrologi nosaukuši piecas Zodiaka zīmes, kuras visātrāk iemīlas. 

VĒZIS

Vēži iemīlas katrā partnerī, un bieži vien gan īstajos, gan neīstajos cilvēkos. Vēži nespēj dzīvot bez mīlestības, to var redzēt jau bērnībā. Vēži ir arī prasmīgi flirtētāji, bet tas ne vienmēr ir apzināti, viņi gluži vienkārši izstaro enerģiju, kas vērsta uz komunikāciju.

AUNS

Lai gan Auna zīmē dzimušie ir valdonīgi, tomēr viņi nevēlas būt vieni. Ja ilgstoši neizdodas atrast partneri, viņi mājās uzņems kaķi vai suni, atspēkojot otrās pusītes dotās priekšrocības. Auni var bieži iemīlēties, un interesanti, ka jūtas reti ir virspusējas.

VĒRSIS

Vērši ir Venēras - mīlestības planētas bērni, tāpēc jūtas ir viņu elements. Tomēr bieži var piedzīvot viņu kaislības uzliesmojumus, bet inteliģence to parasti kompensē. Pēc astrologu domām, zem šī zvaigznāja dzimušie ir mīloši un viņiem patīk būt iemīlēšanās stadijā.

DVĪŅI

Dvīņi var uztvert jūtas kā spēli, jo viņiem patīk labs flirts, tāpēc ir diezgan viegli uzjundīt jūtas. Bet, kā atzīmējuši zvaigžņu eksperti, šiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem jūtas viegli pāriet, kad viņi saprot, ka viņiem ar cilvēku nav daudz kopīga.

JAUNAVA

Vairumā gadījumu Jaunava ieņem novērotāja pozīciju. Viņiem ir grūti pirmajiem sākt attiecības, viņiem ir grūti arī no tām aiziet. Lai cik ļoti Jaunavām patiktu brīvība, otra siltums ir vitāli nepieciešams. Reizēm neizprotamās Jaunavas patiesībā diezgan ātri iemīlas, taču nekādā gadījumā otram to neteiks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu