"Nezinu, vai viņai kas vēl ir palicis "bākā"." Krievijā arestētās Graineres sieva par sazvanīšanos ar mīļoto (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Britnija Grainere
Britnija Grainere Foto: AFP/SCANPIX

Krievijā arestētās Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) zvaigznes Britnijas Graineres sieva Šerele intervijā medijam "CBS News" pastāstījusi par sazvanīšanos ar savu mīļoto.

Grainere 17.februārī tika aizturēta saistībā ar apsūdzībām par Krievijā nelegālo elektronisko cigarešu kārtridžu ar marihuānas eļļu pārvadāšanu savā bagāžā.

Augustā Maskavas apgabala tiesa basketbolistei piesprieda deviņus gadus ilgu cietumsodu. Basketbolistes advokāti paziņoja, ka spriedumu pārsūdzēs, bet tas nemaina faktu, ka Grainere joprojām atrodas ieslodzījumā.

Graineres sieva Šerele atklāja, ka ar mīļoto varējusi sazvanīties tikai divas reizes. Pirmajā reizē viņai šķitis, ka basketboliste vēl ir labā noskaņojumā, otrais zvans bijis jau daudz drūmāks.

"Es neko nespēju padarīt. Pusminūti līdz divām minūtēm  viņa vienkārši raudāja. Man nebija, ko teikt. Es nezinu, vai viņai kas vēl ir palicis "bākā", lai katru rītu pamostos un turpinātu dzīvot vietā, kur viņai nav neviena [tuvinieka]," sacīja Šerele Grainere.

"Tas bija drausmīgākais telefona zvans manā dzīvē," piebilda Šerele.

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) komandu Fīniksas "Mercury" pārstāvošā Grainere kopš 2014.gada starpsezonās Krievijā pārstāvēja Jekaterinburgas UGMK vienību, ar kuru četras reizes uzvarējusi FIBA Eirolīgā. Savukārt WNBA Grainere ar komandu uzvarējusi vienreiz.

Krievija WNBA starpsezonās bija galamērķis daudzām ASV basketbolistēm, jo atalgojums tur ir vairākas reizes lielāks nekā dzimtenē.

31 gadu vecā Grainere ar savu prasmi ietriekt bumbu grozā no augšas tiek uzskatīta par vienu no labākajām pasaules basketbolistēm.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu