Punnenovam 14 atvairīti metieni zaudētā Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs piektdien Šveices hokeja virslīgas (NL) spēlē atvairīja 14 pretinieku metienus, taču viņa un Ronalda Ķēniņa pārstāvētajai "Lausanne" nācās samierināties ar neveiksmi.

"Lausanne" viesos ar rezultātu 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) piekāpās Oskara Lapinska Langnavas "Tigers".

Punnenovs tika galā ar 14 no 16 pretinieku metieniem, bet pēdējā ripa "Lausanne" vārtos lidoja jau brīdī, kad vārtsargs bija nomainījies pret sesto laukuma spēlētāju.

Ķēniņš tikmēr uz ledus bija 14 minūtes un 15 sekundes, no kurām minūti un desmit sekundes spēlēja mazākumā, un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu, kamēr pretinieku rindās Lapinskis laukumā bija septiņas minūtes un 25 sekundes, kuru laikā statistikas rādītājos neatzīmējās un spēli arī noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā spēlē Denisa Smirnova Ženēvas "Servette" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) uzvarēja Cīrihes "Lions".

Smirnovs uz ledus pavadīja deviņas minūte un 35 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, uzvarēja trīs no četriem iemetieniem, tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

"Servette" ar izcīnītiem 23 punktiem deviņās spēlēs atrodas turnīra tabulas līderpozīcijās. "Tigers" ar septiņiem punktiem deviņās spēlēs ierindojas 12.pozīcijā, bet par vienu vietu zemāk ar tādu pašu punktu skaitu deviņos mačos ir "Lausanne".

Iepriekšējā sezonā NL otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Zug" hokejisti, kuri finālā ar 4-3 pieveica Cīrihes "Lions".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu