VIDEO ⟩ Balceram gūti vārti pirmssezonas pēdējā pārbaudes spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers.
Rūdolfs Balcers. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pēdējā pārbaudes spēlē.

Balcera pārstāvētā Floridas "Panthers" pretinieku laukumā ar rezultātu 2:5 (1:3, 1:1, 0:1) atzina Tampabejas "Lightning" pārākumu.

Mājiniekus spēles ceturtajā minūtē vadībā izvirzīja Ņikita Kučerovs, bet pusotru minūti vēlāk Balcers pēc Maikla del Dzoto piespēles izpildīja metienu bez ripas apstādināšanas un panāca 1:1. Perioda otrajā pusē Vladislavs Namestņikovs guva divus vārtus un panāca 3:1 un otrās trešdaļas astotajā minūtē viņš noformēja sev "hat-trick". Ar precīzu metienu ātri atbildēja Aleksi Heponiemi, bet trešajā nogrieznī "Lightning" komandai trīs vārtu pārsvaru atjaunoja Breidens Points.

Balcers šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 50 sekundes, 49 sekundes spēlējot vairākumā. Liepājnieks no "Panthers" hokejistiem izpildīja visvairāk metienu - septiņus - un pielietoja divus spēka paņēmienus, pārtvēra divas ripas, kā arī tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tāpat zaudējumu pēdējā pārbaudes mačā piedzīvoja vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets", kas pretinieku laukumā ar 3:4 (2:2, 1:1, 0:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Vašingtonas "Capitals".

Merzļikins šajā mačā neitralizēja 28 no 32 pretinieku metieniem. Papildlaikā latvieti pārspēja Dilans Stroms.

NHL regulārais čempionāts Ziemeļamerikā sāksies 11.oktobrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu