Linda Abu Meri ar dēlēnu uz rokām pabeidza universitāti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Rīta Panorāmas" vadītāja, žurnāliste Linda Abu Meri, viesojoties "STV Pirmā!" raidījumā "Kad viņas satiekas" runāja par laiku, kad kļuva par māmiņu pirmdzimtajam. Viņa ar dēlu uz rokām pabeigusi universitāti.

Dēls Artūrs Lindai dzima 19 gadu vecumā, kad nupat bija sācies otrais studiju kurss.

Lindai izdevās visu sakārtot tā, ka arī studijas viņa varēja turpināt, un nemaz prātā nav bijušas domas par to, ka varētu tās pārtraukt. Lielu paldies viņa saka arī savai mammai, kura palīdzējusi dēla audzināšanā.

"Es zināju: ja gribu dzīvi veidot tādu, kādu es to esmu iedomājusies, nevaru pamest mācības." Viņa neslēpj, ka jaundzimušā ienākšana ģimenē un studijas bija izaicinājumu pilns laiks, taču viņa ar visu tika galā. 

Lindai vienmēr bijusi pārliecība, arī tad, kad dzīve mainījās par 180 grādiem, bērnam ienākot viņas dzīvē, viņa ne brīdi nedomāja, ka netiks ar kaut ko galā. 

"Liels nopelns mana dēla audzināšanā ir manai mammai, protams, kura man palīdzēja."

Maziņš būdams, Artūrs bijis ļoti patstāvīgs un apzinīgs: "Man nekad nebija vajadzīgs viņu stingri audzināt. Viņš nesagādāja man liekas galvassāpes." 

Nu jau Artūram ir 23 gadi, lūgta raksturot abu attiecības, Linda saka: "Mums ir riktīgi foršas attiecības. Viņš ir jauns vīrietis, kurš šobrīd veido savu dzīvi. Viņam ir labs darbs, savs mājoklis, ļoti forša draudzene - viņi abi ir ļoti inteliģenti un gudri jaunieši, man par viņiem ir milzīgs prieks un gandarījums."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Abu Meri (@linda_abumeri)

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Rīta Panorāmas" vadītāja 2019. gada augustā mija gredzenus ar gastroenterologu Hosamu Abu Meri. Kā izrādās, viņa jau pirms 15 gadiem gribējusi apprecēties ar arābu vīrieti. 

Atbildot uz jautājumu, kāpēc tieši arābu vīrieti, Linda pastāstīja, ka, mācoties universitātē kopā ar arābu studentiem, bija ievērojusi, ka "viņi forši izturas pret sievietēm".

"Šobrīd es to pieredzu pati — uzmanību, milzīgas rūpes, godīgumu, atbildību. Hosamam ir ļoti labas attiecības ar bērnu mammu, un viņš rūpējas par saviem bērniem. Turklāt man ir svarīgi, lai vīrietis būtu ar stingru mugurkaulu un pārliecību," teicās Abu Meri.

Hosams un Linda sāka attiecības 2017. gada nogalē.

Vairāk skaties "1188.lv".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu