VIDEO ⟩ "Visa seja bija asinīs." Pērnavas ielas dzīvokļa biedreņu konflikts beidzas ar meitenes izgrūšanu pa logu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: HTWE/Shutterstock

Sestdienas, 8. oktobra, rītā ap plkst. 8 starp divām jaunām sievietēm, kas kopā īrēja dzīvokli Pērnavas ielā, Rīgā, izcēlies nopietns konflikts, kas beidzies ar istabas biedres izgrūšanu pa logu, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Izmisuma pilni sievietes kliedzieni sestdienas rītā piepildīja piektā stāva kāpņutelpu. Kaimiņi nobijušies pavēra vaļā savu dzīvokļu durvis un lūkojās pa  spraugu, cenšoties tumsā nojaust, kas izraisījis tādu paniku.

Vietējie spriež, ka abas meitenes acīmredzot savā starpā pamatīgi sastrīdējās un nesaskaņas risināja vardarbīgā veidā. Kaimiņiem bija aizdomas par apreibinošu vielu ietekmi.

Viena no meitenēm konflikta rezultātā tika izgrūsta pār balkonu uz sētas pusi, stāsta kaimiņi. Cietusī izdzīvoja un tika aizvesta uz slimnīcu.

Otra sieviete, kura bija notraipīta ar asīnīm, pretojās policistiem, tāpēc likumsargiem nācās lietot spēku. Kad viņu beidzot izdevās aizturēt, meitene tika nogādāta ārstniecības iestādē.

Video fragmentos dzirdamas frāzes angļu valodā, meitene izkliedz vārdus "es to izdarīju".

"Tur jau bija ātrā palīdzība, policija, uz zemes gulēja meitene, visa noklāta ar asinīm," stāsta aculiecinieks. "Es, protams, neko nesapratu, viņas seja bija briesmīgā stāvoklī, asiņaina. Visa seja bija asinīs, redzēju tikai divas acis, kas uz mani skatījās, viņa cēla galvu un gulēja uz vēdera."

Kad situācija norimusies, kaimiņi ielūkojušies dzīvoklī un redzējuši tur lielu nekārtību un asins traipus.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests ziņo, ka adresē ap plkst. 9 no rīta tika sniegta palīdzība diviem cilvēkiem, turklāt viena cietušā dzīvība patiešām bija briesmās.

Policija sākusi kriminālprocesu par slepkavības mēģinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu