"Tā bija nelaimīga mīlestība." Mūža nogali Zuzāne pavadīja kopā ar savu 30 gadus jaunāko mīļoto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļā zemes klēpī guldīja miljonāri, mecenāti un mākslas kolekcionāri Dinu Zuzāni. Zuzānes draugs Guntis Gadzāns, kurš viņu pavadīja uz saviesīgiem pasākumiem, kā izrādās, nebija tikai draugs. Gadzāns izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja par abu attiecībām, ko nosauca par nelaimīgu mīlestību.

Gadzāns bija viens no kungiem, ar kuru Zuzāne bieži tika manīta saviesīgos pasākumos. 

Vaicāts pastāstīt par attiecībām ar Dinu Zuzāni, Gadzāns atklāja, ka abi bijuši kaut kas vairāk: "Mēs ar Dinu bijām kopā. Pazinām viens otru jau iepriekš, bet tā pa īstam satuvinājāmies kopš šā gada pavasara.

Bet tas bija kaut kā savdabīgi. Par pāri vai ģimeni mēs nesaucām viens otru. To arī paši sapratām, jo

tas, kas bija dzimis starp mums, patiesībā bija nelaimīga mīlestība.

Jo mēs nekad nevarētu apprecēties un veidot normālu ģimeni.

Mums bija tik maz laika baudīt vienam otru. Arī kopdzīve mums īsti veidoties nevarēja. Jo katram ir savas mājas un savas lietas," atklāja Gadzāns.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 30. septembrī aizsaulē devās mākslas kolekcionāre, uzņēmēja Dina Zuzāne. Viņa bija 40 gadu ilgā laulībā ar uzņēmēju un mecenātu Jāni Zuzānu, abiem dzimušas divas meitas - Elīna un Kristīne, kuras Zuzānei dāvājušas trīs mazbērnus.

Zuzāns pauda, ka nāves iemesls varētu būt trombs. "Pēkšņa nāve…" skumji noteica Zuzāns.

Zuzāne 1955. gada 2. oktobrī dzimusi Rīgā, studējusi jurisprudenci, ilgstoši vadījusi Mūkusalas Mākslas salonu, kā arī piedalījusies mākslas centra "Zuzeum" koncepcijas veidošanā.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns?" 11. oktobra numurā!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu