VIDEO "Warriors" līderis par komandas biedra iekaustīšanu saņem smieklīgu sodu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dreimonds Grīns
Dreimonds Grīns Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienība Goldensteitas "Warriors" vienam no saviem līderiem Dreimondam Grīnam par Džordana Pūla iekaustīšanu piespriedusi tikai naudas sodu.

Šīs NBA starpsezonas, visticamāk, lielākais skandāls tika piedzīvots Goldensteitas "Warriors" treniņā, kad viens no kluba ilggadējiem līderiem Dreimonds Grīns iesita pa seju komandas biedram Džordanam Pūlam.

Nepagāja ilgs laiks, kad ārzemju portāla TMZ rīcībā arī nonāca pats video. Turklāt publiskajā telpā runu līmenī izskanēja informācija, ka TMZ par šo video nācies samaksāt vien 10 tūkstošus ASV dolāru.

Tagad "Warriors" ir nākuši klajā ar paziņojumu, ka Grīns, kurš šobrīd ir prom no komandas, vienības treniņos atgriezīsies ceturtdien un tiks sodīts vien ar naudas sodu, kura apmērs netiek atklāts.

Šāds sods gan ir diezgan maigs, ņemot vērā, ka Grīna sitiens Pūlam ir klasificējams, kā fizisks uzbrukums citam cilvēkam. Piemēram, Bobijs Portiss pirms pieciem gadiem Čikāgas "Bulls" treniņā iesita pa seju Nikolam Mirotičam. Portiss toreiz tika sodīts ar astoņu spēļu diskvalifikāciju.

Tiesa, Mirotičs toreiz iedzīvojās smadzeņu satricinājumā un sejas kaula lūzumos, kamēr Pūls palika neskarts, tomēr savā būtībā pārkāpums ir līdzīgi vērtējams.

Ārzemju mediji gan ziņo, ka Pūls komandas biedram vēl nav piedevis.

"Warriors" NBA regulāro sezonu sāks 19. oktobrī ar maču pret Losandželosas "Lakers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu