Zuzānes mīļotais: Dinai šķiroties ar vīru bija noruna - viņa nedrīkstēja no jauna precēties, citādi zaudētu visu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Pēc miljonāres, mecenātes un mākslas kolekcionāres Dinas Zuzānes nāves atklājās, ka mūža nogali viņa pavadīja kopā ar savu 30 gadus jaunāko mīļoto Gunti Gadzānu. Sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" viņš atklāja, ka attiecības tāpat būtu lemtas neveiksmei.

Sarunā ar "Kas Jauns" Gadzāns atklāja, ka abu starpā bija romantiskas attiecības, taču par pāri viens otru nesauca, un tam bijis iemesls. 

"Mēs nekad nevarētu apprecēties un veidot normālu ģimeni. Neko!"

Lūgts paskaidrot iemeslus, viņš atklāj: "Pirmkārt, tāpēc, ka viņai bija saistības ar bijušo vīru: šķiroties viņiem bija vienošanās, ka viņa nedrīkst no jauna precēties, citādi zaudēs visu. Detaļās neizprašņāju, bet tik daudz man Dina pateica. Viņš, kā sapratu, precēties drīkst, taču viņam bija Dinai jāmaksā uzturnauda un jāizpērk tas, kas jāizpērk."

"Mūsu attiecības… Jā, precēties mēs neprecētos, bērni mums arī nevarētu būt. Patiesībā ļoti skumīgi. Mums bija tik maz laika baudīt vienam otru. Arī kopdzīve mums īsti veidoties nevarēja. Jo katram ir savas mājas un savas lietas."

Pavadot Dinu pēdējā gaitā, Guntim birušas asaras: "Es viņu redzēju un uzlūkoju kā ļoti skaistu sievieti, skaistu cilvēku un apbrīnojamu personību, neraugoties uz to, ka mums bija 30 gadu starpība."

Pēc Gunta stāstītā, Dinas mūža nogale bijusi mīlestības pilna: "Dina man bija atzinusies, ka tik mīlēta un tik ļoti sieviete, kā būdama ar mani, viņa savā mūžā nekad iepriekš neesot jutusies. Jo es viņu neizsakāmi mīlēju."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 30. septembrī aizsaulē devās mākslas kolekcionāre, uzņēmēja Dina Zuzāne. Bijušais vīrs Jānis Zuzāns pauda, ka nāves iemesls varētu būt trombs, nāve bijusi pēkšņa.

2021. gadā Dina ar savu bijušo vīru - miljonāru, azartspēļu zāļu saimnieku un mākslas mecenātu lēma šķirt 40 gadus ilgo laulību, kurā dzimušas divas meitas - Elīna Janevica un Kristīne Zuzāne. Zuzānu pāris apprecējās 1986. gada janvārī, bet abu attiecības sākušās jau krietni agrāk.

Zuzāne 1955. gada 2. oktobrī dzimusi Rīgā, studējusi jurisprudenci, ilgstoši vadījusi Mūkusalas mākslas salonu, kā arī piedalījusies mākslas centra "Zuzeum" koncepcijas veidošanā.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 11. oktobra numurā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu