Noskaidrots, kura latvju skaistule pārstāvēs Latviju konkursā "Miss Universe"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ kate.xeeva

Pēdējo nedēļu garumā Rīgā aktīvi notiek atlase "Miss Universe" starptautiskam konkursam, kas 2023. gada 14. janvārī norisināsies ASV, Ņūorleānā. Noskaidrots, ka Latviju pārstāvēs Rīgas skaistule Kate Aleksejeva.

Atlasē piedalījās vairāk nekā 200 dalībnieces no visas Latvijas. Pirmais kvalifikācijas posms notika interneta vidē. Līdz finālam tika piecas daiļavas. Finālā žūrija vērtēja dalībnieces pēc ārējiem datiem, ka arī pēc dalības pieredzes konkursos, un uzmanība galvenokārt tiek akcentēta uz darba prasmēm kameras priekšā.

Finālā uzvarēja rīdziniece Kate Aleksejeva.

Kate modeļu sfērā darbojas jau kopš 2010. gada un aktīvi pieņem dalību vairākos vietējos un ārzemju konkursos. Jau piedalījusies "Miss Grand International", "Miss Multiverse", "Top Model of the World" un daudzos citos konkursos. Šobrīd sadarbojas ar vairākiem dizaineriem un fotogrāfiem no Eiropas un Āzijas.

Aleksejeva čakli strādā pie sava personīga kosmētikas un "beauty box" zīmolu attīstības ārzemju tirgū. Brīvajā laikā nodarbojas ar sportu un regulāri ceļo. Kates ceļojumu bagāžā jau ir 56 pasaules valstis. 2019.gadā Aleksejeva dibināja savu fondu "From woman to woman", kas palīdz sievietēm, kuras cietušas no vardarbības.

"Tas ir liels gods pārstāvēt Latviju tādā konkursā. Centīšos izdarīt visu, kas manos spēkos," teica Kate.

Konkurss "Miss Universe" norisināsies 2023. gada 14.janvārī Jaunorleāna. Atgādinām, ka konkurss ir atzīts kā viens populārākiem pasaulē, un to skatītāju aptvērums sasniedz vairāk nekā 500 miljonu 190 valstīs.

Latvija pēdējo reizi piedalījās 2006.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu