VIDEO ⟩ Latvijas laukuma spēlētāju komandas NHL sezonu sāk ar uzvarām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejistu Zemgus Girgensona, Teodora Bļugera un Rūdolfa Balcera pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītajā naktī jauno sezonu uzsāka ar uzvarām.

"Sabres" savā laukumā pieveica Otavas "Senators" ar 4:1 (0:1, 2:0, 2:0).

Girgensons no 13 minūtēm un deviņām sekundēm laukumā divas minūtes un trīs sekundes aizvadīja mazākumā. Viņa kontā arī trīs metieni pa vārtiem, pa vienam spēka paņēmienam un bloķētam metienam, kā arī 67% uzvarētu iemetienu.

Breidijs Tkačaks 11.minūtē vadībā izvirzīja viesus, taču tas viņiem palika vienīgais vārtu guvums spēlē.

Mājinieki atbildēja ar Džona Jāzona Peterkas, Rasmusa Dālina "goliem", kā arī diviem Viktora Ūlofsona metieniem tukšos vārtos.

Kriegs Andersons uzvarētāju vārtos atvairīja 35 metienus, bet Antons Fošberjs pretējā pusē tika galā ar 32 no 34 metieniem.

Video: "Sabres" - "Senators" mača spilgtākie momenti

Floridas "Panthers" izbraukumā pieveica Ņujorkas "Islanders", kas bija spiesta piekāpties Balcera pārstāvētajai komandai ar 1:3 (0:0, 0:1, 1:2).

Balcers spēlēja 14 minūtes un divas sekundes, trīsreiz metot pa vārtiem, nopelnot divas soda minūtes, kuru laikā vārti netika zaudēti, kā arī pa reizei kļūdoties un bloķējot metienu.

33.minūtē "panteras" vadībā izvirzīja Ētu Luostarinens, bet 44.minūtē vairākumā neizšķirtu panāca Noā Dobsons.

Uzvaru viesiem nodrošināja Patrika Hornkvista vārti pusminūti vēlāk, bet tukšos vārtos ripu raidīja Metjū Tkačaks.

Sergejs Bobrovskis uzvarētāju vārtos atvairīja 32 metienus, bet pretiniekiem 26 no 28 raidījumiem neitralizēja Iļja Sorokins.

Video: "Panthers" - "Islanders" mača spilgtākie momenti

Pitsburgas "Penguins" mājās pārspēja Arizonas "Coyotes" ar 6:2 (3:0, 1:1, 2:1).

Jau ziņots, ka Bļugers ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ vēl spēlēt nevar, kaut gan ceturtdien jau piedalījās treniņā, izvairoties no sadursmēm ar citiem spēlētājiem.

Mājiniekiem trīs (1+2) rezultativitātes punktus sakrāja Sidnijs Krosbijs, bet vēl divus pievienoja Džeisons Dzukers, Braiens Rasts, Džeiks Gincels (visiem - 1+1), Dentons Hainens un aizsargs Kriss Letāns.

Viesu rindās abus vārtus guva Niks Ričijs, abas reizes rezultatīvi piespēlējot aizsargiem Šeinam Gostisbēram un Janisam Mozeram.

Tristens Džerijs uzvarētāju vārtos atvairīja 26 metienus, bet viesiem Karels Vejmelka tika galā ar 47 no 53 raidījumiem.

Video: "Penguins" - "Coyotes" mača spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu