VIDEO ⟩ Tapis video, kurā redzams, kā Kardašjanas izskatītos vecumdienās, dabiski novecojot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Asatur Yesayants/ Shutterstock

Mākslīgais intelekts ir prognozējis, kā Kardašjanu - Dženeru ģimenes sievietes izskatītos, ja viņas būtu dabiski novecojušas.

Vandahood Live veidotajā klipā redzams, kā Kima Kardašjana, Kailija Dženere, Hloja Kardašjana, Krisa Dženere un Kourtnija Kardašjana šobrīd izskatītos bez kosmētisku procedūru lietošanas. 

Kailija neslēpj, ka viņas lūpās ir pildvielas, arī Hloja apstiprinājusi, ka veikusi deguna plastiku. 

"Lai šo paveiktu, mēs izmantojām trīs dažādas mākslīgā intelekta programmas un divas dažādas standarta grafikas programmatūras," par video stāsta tā autors Kīts no Vandahood Live. "Mums bija jāizmanto atšķirīga pieeja katrai sievietei, jo katra no viņām gadu gaitā ir piedzīvojusi dažādas izskata izmaiņas."

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound - VandahoodLive

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šogad izjuta komiķa Pīta Deividsona attiecības Kimu Kardašjanu. Viņš regulāri saņēmis publiskus apvainojumus no Kardašjanas atsvešinātā vīra un bērnu tēva, repera Kanjes Vesta, kā rezultātā iedragāta komiķa mentālā veselība, un viņš uzsācis terapiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu