Tirdzniecības centra "Akropole Alfa" vadītāja: Šī ziemas sezona būs izaicinājumu pilna

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Iepirkšanās centrs "Akropole Alfa".
Iepirkšanās centrs "Akropole Alfa". Foto: Zane Bitere/LETA

"Skaidrs, ka šī ziemas sezona būs izaicinājumu pilna, bet mūsu novērojumi liecina, ka uzņēmēju vēlme attīstīt savu biznesu nav apstājusies," uzsvēra Kaktiņa, piebilstot, ka, neskatoties uz izaicinājumiem, "Akropole" tirdzniecības centros kopš septembra sākuma darbību ir sākuši arī vairāki jauni nomnieki.

Šī ziemas sezona būs izaicinājumu pilna, aģentūrai LETA pauda tirdzniecības centra "Akropole Alfa" vadītāja Zane Kaktiņa.

Viņa norādīja, ka patlaban kompānijā notiek fokusēšanās uz iespēju amortizēt izmaksu pieaugumu, kā arī atbildīgu un pārdomātu energoresursu izmantošanu, pēc iespējas mazinot patēriņu abos "Akropole" iepirkšanās centros Rīgā. Tostarp veiktas izmaiņas grupas tirdzniecības centru darba laikos, to saīsinot.

"Lūgumu par darba laika saīsināšanu vēl pirms lēmuma pieņemšanas saņēmām arī no vairākiem mūsu nomniekiem, kuri kā vienu no prioritātēm izvirza izmaksu optimizēšanu," piebilda tirdzniecības centra vadītāja.

Taujāta par turpmākiem taupīšanas pasākumiem, Kaktiņa minēja, ka izskatītas tiek dažādas iespējas, piemēram, jau patlaban abos iepirkšanās centros optimizēta āra apgaismojuma intensitāte, kā arī naktīs tirdzniecības centra telpās tiek regulēta temperatūra. Tāpat plānots pielāgot apkures iekārtu darbību, ņemot vērā temperatūras svārstības, gan iepirkšanās centru veikalu darba laiku.

Jau ziņots, ka no septembra sākuma mainīts tirdzniecības centru "Akropole Alfa" un "Akropole Rīga" veikalu un pakalpojumu sniegšanas darba laiks.

"Akropole" veikali un pakalpojumu sniegšanas vietas Rīgā strādā no plkst.10 līdz 21, vienlaikus pārtikas lielveikaliem, atsevišķām ēdināšanas vietām, sporta klubiem un kino darba laiks nav mainīts.

"Akropolis Group" ietilpst Lietuvas holdingā "Vilniaus prekyba", kurā ir arī mazumtirdzniecības kompāniju tīkls "Maxima grupe".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu