Diennakts laikā pieķerti 25 dzērājšoferi. Viens transportlīdzekli vadījis narkotisko vielu iespaidā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 25 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, ziņo Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti desmit dzērājšoferi un viens narkotikas lietojušais autovadītājs, Vidzemē konstatēti septiņi autovadītāji alkohola reibumā, Zemgalē - četri, bet Kurzemē un Latgalē - pa diviem.

Sestdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 156 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 49- noformēti Vidzemes reģionā. Vēl četri autovadītāji apturēti par agresīvu braukšanu - pa diviem Rīgas reģionā un Zemgalē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 414 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, 24 stundu laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 96 satiksmes negadījumi, 16 avārijās cietuši kopskaitā 17 cilvēki, bet bojāgājušo nav, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu