Četriem Latvijas hokejistiem rezultatīvas piespēles Čehijas hokeja ekstralīgas spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Dzierkals.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: https://www.hcplzen.cz

Svētdien, 16. oktobrī, četri Latvijas hokejisti Čehijas hokeja ekstralīgas spēlēs ar piespēlēm asistēja vārtu guvumus.

Vārtu guvumos asistēja visi trīs Litvīnovas "Verva" latviešu aizsargi Ralfs Freibergs, Kristaps Zīle un Jānis Jaks, bet viņu pārstāvētā vienība viesos ar rezultātu 3:4 (1:2, 1:1, 1:1) zaudēja Plzeņas "Škoda" komandai.

Gūtos vārtos piespēlēja arī uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, bet arī viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumu, Česke Budejovices "Motor" viesos ar 3:4 (1:1, 1:1, 1:2) piekāpjoties Karlovi Vari "Energie" vienībai.

Uzvaru svētdien izcīnīja uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Vītkovices "Ridera", kas mājās ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) guva virsroku pār Kladno "Rytīrži" ar aizsargiem Kristapu Sotnieku un Oskaru Cibuļski sastāvā. Tāpat pie panākuma tika arī aizsarga Kārļa Čukstes pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas savā laukumā ar 4:2 (0:0, 2:2, 2:0) uzveica Prāgas "Sparta".

Turpretī zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav", kas mājās ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield", kā arī aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Liberecas "Bīlī Tygrži", kas izbraukumā ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) atzina Pardubices "Dynamo" pārākumu.

Šīs sezonas sākumā Čehijas ekstralīgas komandu sastāvos ir 11 Latvijas hokejisti. Visaugstāk turnīra tabulā ir "Ridera", kas pēc 11 mačiem ir līderpozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu