VIDEO ⟩ Laima Vaikule koncertē pavisam neierastā tēlā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Laima Vaikule "Instagram" publiskojusi svaigu video no koncerta. Viņa tā nomainījusi eleganto skatuves dīvas tēlu, ka teju vai grūti mākslinieci atpazīt.

Dziedātājai mugurā bija melns hūdijs, brīvas bikses ar ziedu apdruku un kedas. Arī šoreiz Vaikulei galvā bija cepure. 

Videoklipā 68 gadus vecā zvaigzne izpilda savu hitu "На улице Пикадилли", sēžot uz skatuves malas.

"Laimes mirklis šajā briesmīgajā laikā," pie publiskotā video raksta Vaikule.

Arī fani pamanīja Vaikules neierasto tēlu. Komentāros mākslinieces stils tika novērtēts pozitīvi: "Jā! Kaut kam vismaz jābūt labam!", "Stilīga dziedātāja jebkurā vecumā", "Vienmēr elegantā Laima", "Ļoti labi, tik neparasti".

Septembra sākumā Vaikule atklāja, ka uzstāšanās Daugavas stadionā, maestro Raimonda Paula daiļradei veltītajā "Latvijas mūzikas lielkoncertā" viņai esot pēdējā Latvijā šajā gadā. Uz jautājumu, kāds šobrīd ir viņas veselības stāvoklis, Vaikule sacīja: "Tā vietā, lai kaut ko teiktu, labāk vienkārši sacīšu tā:

lūdziet dievu par mani! Es būšu laimīga. Teikšu paldies, jo es arī par visiem jums lūdzos."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka par Vaikules veselību tiek mēļots jau labu laiku. Gandrīz pusgadu viņa ar dzīvesbiedru Andreju Latkovski pavadīja ASV pilsētā Beverlihilsā, bet vasarā atgriezās dzimtenē. Par to, vai rudeni viņa pavadīs dzimtenē vai atgriezīsies Amerikā, Laima atbildēja: "Vēl nezinu. Man vēl paredzēti daži koncerti ārpus Latvijas."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu