Juris Žagars atklāj, kādas sievietes viņu valdzina (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Dailes teātra direktors un aktieris Juris Žagars sarunā ar "1188.lv" atklāj, kas viņu valdzina sievietēs, un pastāsta, kā sadzīvo ar sev piedēvēto šarmantā Latvijas vīrieša titulu.

"Mani vienmēr valdzinājušas gudras sievietes. Man liekas, ka viens no sievietes pievilcības noteikumiem manā uztverē ir intelekts, prāts, prāta gudrība."

Žagars pauž apbrīnu Latvijas sievietēm un iedrošina piepildīt visas savas ambīcijas un bez kautrēšanās startēt it visās jomās, kur nepieciešams augsts intelekts, izkonkurējot pat dažu labu vīrieti.

Runājot par to, kā viņš sadzīvo ar sev piedēvēto šarmantā Latvijas vīrieša titulu, Žagars teic: "Tie ir gēni, un es pie tiem neesmu vainīgs. Strādājot kā aktierim, tev dod lomas atbilstoši fiziskajiem dotumiem, un tad skatītāji tevi asociē ar lomām."

Jautājot viņa viedokli par latviešu vīriešiem, Žagars teic: "Domāju, ka latviešu vīrieši ir labāki, nekā reizēm par viņiem runā."

Žagars neslēpj, ka uztur sevi labā fiziskā formā, regulāri sportojot. "Tā ir mana atkarība." Viņš atklāj, ka reizēm apmeklē arī kosmetologu un lieto savam ķermenim atbilstošus krēmus. 

Tagadējā sieva angliete Trūdija ir Jura Žagara trešā sieva. Pirms tam Juris bija precējies ar Indru Lūkinu (šajā laulībā dzimusi meita Ieva) un filosofi Tatjanu Žagari (šajās laulībās dzimuši aktiera dēli Matīss un Jānis).

Vairāk skaties 1188.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu