Liene Kiviča bloķē savu meitu soctīklos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Slavenības bez filtra" zvaigzne un skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva Liene Kiviča sūkstās par saspringtajām attiecībām ar meitām un rezultātā  vecāko meitu bloķējusi soctīklos.

Mammas un meitas attiecības jau krietnu laiku esot sarežģītas: "Nekādīgi man neizdodas atrast kontaktu ar savu vecāko meitu. Es jau vairākus gadus mēģinu atrast kontaktu. Nu viņa bija tik rupja, ka es viņu nobloķēju."

Sižetā tika publiskotas saņemtās ziņas no Lienes meitas: "Kaut tu atvainotos par ģimenes uzvārda izcūkošanu, manu māsu pazemošanu vai manu pusaudžu gadu izbojāšanu, lieliskā māte.

Lūdzu, liec mani mierā, es nevēlos nekādu saistību ar tevi. Nepiemini manu vārdu vairs nekur un nekādā kontekstā, tas būtu vienīgais labais, ko tu varētu no savas puses darīt."

Saņemtā ziņa no meitas
Saņemtā ziņa no meitas Foto: Ekrānuzņēmums no video

Skaidrojot savu rīcību, Liene teic: "Es nobloķēju vienu meitu, jo sarakste bija rupja. Man liekas, ka tā pret nevienu mammu nedrīkst izturēties. Es tiešām daru visu, lai mums būtu normālas attiecības. Es neko nevaru izdarīt, viss.

Man šķiet, ka meitas ir apjukušas, ka kāds pieaugušais ietekmē to, kādas ir mūsu attiecības."

Andris atceras attiecību pirmsākumu, kad kopā ar Lieni vēl dzīvoja viņas meitas. "Nebija iespējams izolēt dzīves telpu. Viņas, es pieļauju, ka dzirdēja, kā mēs mīlējamies. Viņām noteikti šķita, ka tajā istabā mammai ir pilnīgi cita dzīve."

Kiviči 2020. gada oktobrī viesojās Maijas Rozītes-Krištopanes "YouTube" raidījumā "Personība" un atklāja līdz šim nezināmus faktus par attiecībām ar Lienes meitām.

Raidījumā Liene stāstīja, ka meiteņu acīs "mamma esot iemīlējusies, tādēļ viņas vairs Lienei nav vajadzīgas", tāpēc arī pieņēmušas lēmumu doties dzīvot pie tēta.

Liene paziņoja, ka pēc pirmā attiecību mēneša ar Kiviču no bijušā vīra, meiteņu tēva Lienei esot nākušas ziņas, ka viņš vēlas, lai Liene pārraksta meitenes uz viņa vārda, lai vīrietis it kā iegūtu nodokļu atvieglojumus.

Arī vēlāk attiecības ar meitām Lienei bijušas saasinātas - retas sazvanīšanās un vēl retākas tikšanās reizes.

Tāpat ziņots, ka arī Kivičs "karo" ar meitu mammu Madaru. Pēc šķiršanās Kivičs nedzīvo kopā ar savām meitām un labu laiku attiecības ir sarežģītas. 

Kiviči apprecējās 2020. gada 3. janvārī. Abi audzina kopīgu atvasi - meitu, kurai deva vārdu Mia. Mia ir Lienes ceturtā meita.

Vairāk skaties 1188.lv.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu