Pasaulē otrais bagātākais cilvēks pārdevis privāto lidmašīnu, jo cilvēki sākuši to izsekot tviterī (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pasaules otrais bagātāksi cilvēks Bernards Ārno.
Pasaules otrais bagātāksi cilvēks Bernards Ārno. Foto: @VilainCat/Twitter.com

Luksusa preču uzņēmuma "LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton" (LVMH) izpilddirektors Bernards Ārno ir pārdevis savu privāto lidmašīnu, jo cilvēki sākuši izsekot tās maršrutus un publicēt tos mikroblogošanas vietnē "Twitter", vēsta medijs "Insider".

73 gadus vecais miljardieris tā vietā ir sācis īrēt privātās lidmašīnas. "Tagad neviens nevar redzēt, kur dodos, jo es īrēju privātās lidmašīnas," radio intervijā sacīja Ārno.

Pēdējā gada laikā vairākos "Twitter" kontos tiek publicēti publiski pieejami dati par lidaparātiem, kuros pārvietojas pasaulē bagātākais cilvēks un uzņēmējs Īlons Masks, dziedātāja Teilore Svifta, kā arī vairāki Krievijas oligarhi.

Diviem kontiem, kas izseko LVMH izpilddirektora gaitas, seko 100 tūkstoši cilvēku. Tie izveidoti pēdējo sešu mēnešu laikā.

Novērots, ka miljardieris sācis īrēt lidmašīnas septembrī. Pirms vairākām nedēļām viens no kontiem norādīja, ka pēdējā laikā ir maz lidojumu datu. 

Bernards Ārno ir pasaulē otrais bagātākais cilvēks, apsteidzot "Amazon" izpilddirektoru Džefu Bezosu. Viņa vērtība lēšama 133 miljardos ASV dolāru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu