VIDEO ⟩ Daugaviņam rezultatīvs sniegums Vācijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš.
Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš. Foto: Iserlohn Roosters/Twitter.com

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien Vācijas hokeja līgā (DEL) izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm Izerlonas "Roosters" uzvarā, bet Miks Indrašis rezultatīvi piespēlēja vienīgo vārtu guvumā Šveningeres "Wild Wings" zaudējumā.

Daugaviņa pārstāvētā Izerlonas "Roosters" mājās ar 7:1 (3:0, 2:1, 2:0) uzveica Bītigheimas-Bisingenas "Steelers" vienību.

Daugaviņš rezultatīvi piespēlēja komandas pirmo, trešo, sesto un septīto vārtu guvumā.

17 minūtēs un 50 sekundēs laukumā viņa kontā arī viens uzvarēts iemetiens no trijiem, divi metieni pa vārtiem un +/- rādītājs +3.

Vienīgos vārtus pretinieki guva, kad rezultāts jau bija 5:0 mājinieku labā.

Daugaviņš šajā sezonā 11 spēlēs guvis piecus vārtus un sakrājis septiņas rezultatīvas piespēles. Latviešu uzbrucējs pie rezultativitātes punktiem ticis piecās cīņās pēc kārtas.

Zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Šveningeres "Wild Wings", kas savā laukumā ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās līgā otrajā vietā esošajai Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" komandai.

Indrašis rezultatīvu piespēli nopelnīja 33.minūtē vairākumā, mājiniekiem panākot 1:2.

21 minūtē un 48 sekundēs laukumā Indrašis zaudēja vienīgajā iemetienā un sakrāja +/- rādītāju -2.

DEL turnīra tabulā Šveningeres "Wild Wings" ar 13 punktiem 12 spēlēs ieņem 13. vietu, bet "Roosters" ar izcīnītiem 11 punktiem 11 mačos turnīra tabulā ierindojas pēdējā pozīcijā 15 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu