Balcers: Katrā maiņā centos tik daudz, cik vien varēju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā katrā maiņā centies tik daudz, cik vien varējis, pēc spēles sarunā ar žurnālistiem teica hokejists.

Balcers trešdien guva savus pirmos vārtus jaunajā sezonā un kopā ar Floridas "Panthers" komandu svinēja uzvaru. "Panthers" sezonas ceturtajā mačā ar rezultātu 4:3 (2:1, 0:1, 2:1) pārspēja Filadelfijas "Flyers".

Mājinieki izlaida divu vārtu pārsvaru un vadībā atgriezās trešā perioda ceturtajā minūtē, kad pēc Sema Beneta piespēles Balcers nonāca viens pret Fēliksu Sandstremu un ar nūjas lāpstiņas neērto pusi pārspēja pretinieku vārtsargu.

"Benijs atdeva ļoti labu piespēli. Uzreiz nebiju pārliecināts, vai ir vārti, tāpēc bija patīkami redzēt, kā ripa šķērsoja vārtu līniju," teica Balcers.

Balcers šajā mačā tika atzīts par spēles otru spožāko zvaigzni. Latvijas uzbrucējs šajā duelī uz ledus pavadīja 11 minūtes un 28 sekundes, spēlējot tikai vienādos sastāvos. Balcers kopā ar maiņas biedriem Benetu un Metjū Tkečaku deva lielu artavu rezultāta veidošanā, viņa partneriem katram atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm.

"Viņi ir lieliski maiņas partneri. Bija daudz noraidījumu. Lielāko daļu mača nācās sēdēt uz soliņa, bet centos būt iekšā spēlē. Katrā maiņā, kurā izgāju uz ledus, centos tik daudz, cik vien varēju," uzsvēra liepājnieks.

"Panthers" aizvadīja savu pirmo mājas spēli Sanraizas arēnā. "Jau no paša sākuma jutu enerģiju no skatītājiem. Patīkami viņiem sagādā uzvaru pirmajā mājas spēlē," teica Balcers.

Savas jaunās komandas sastāvā latvietis četrās spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

"Panthers" nākamajā cīņā piektdien mājās uzņems Tampabejas "Lightning".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu