Mūziķes BŪŪ maciņā vienmēr stāv prezervatīvs (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijas šovbiznesa uzlecošā zvaigzne mūziķe BŪŪ (īstajā vārdā Ilze Fārte), viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", nemaz nekautrējas runāt par savu intīmo dzīvi.

Mūziķe pastāstīja, ka šobrīd nedomā par bērnu radīšanu, jo plānos ir virzīties pa karjeras kāpnēm. "Tas galīgi nav aktuāli šobrīd. Šobrīd sitos biznesā un radu mākslu."

Ilze nemaz nekautrējas runāt par savu intīmo dzīvi. Viņa sarunā dalījās ar savu viedokli par kontracepciju: "Mani tiešām kaitina mūsu kultūrā tas, ka tik bieži par to jātur kontrole ir meitenei. Es neatbalstu savam ķermenim veikt hormonālo kontracepciju, es vienkārši nevēlos to nodarīt savam ķermenim, tāpēc ir jāiemācās novilkt stingra robeža attiecībās ar partneri." Viņa laikus ar partneri izrunā par izsargāšanos, kā palīglīdzekli izmantojot prezervatīvu.

Viņa piekrīt, ka runāt par izsargāšanos ar partneri nav vienkārši, taču ir pārliecināta, ka robežām ir jābūt ļoti konkrētām. "Kultūrā ir jāmāca, ka abiem ir jābūt par to atbildīgiem. Nevajag to uzlikt tikai uz meitenes pleciem."

Mūziķe ir par drošu seksu un uzskata, ka tai jābūt jau kā pamatnostādnei, uzsākot jebkāda veida attiecības. Ilze pastāstīja arī to, ka katram gadījumam makā vienmēr tur prezervatīvu, ja nu puisis par to nav padomājis.

Vairāk skaties 1188.lv. 

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu