Pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems atklāj kāzu kuriozus un bildinājuma stāstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/kapzeminators

Pasākumu producents, kāzu un raidījumu vadītājs Mārtiņš Kapzems šajā vasarā kļuva par precētu vīru. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Kapzems atklāj bildināšanas stāstu un kāzu aizkulises. 

Šī gada 30. jūlijā Mārtiņš par sievu apņēma savu ilggadējo draudzeni Jūliju. 

Mārtiņš savu mūža mīlestību bildināja 2019. gadā. Bildinājuma dienā Mārtiņš Jūliju mazliet apmuļķojis, lai sagādātu pārsteigumu, jo sākotnējā doma bijusi abiem apskatīt nekustamo īpašumu Jūrkalnes pusē, bet viņš bija plānojis bildinājumu Pāvilostā, ar kuru pārim saistās kopīgas atmiņas.

Bildinājumu viņš izteica laivā, tai šūpojoties jūras ūdenī, kur bez pārsteigumiem, protams, neiztikt. Laiva bijusi simts gadus veca. Tās īpašnieks brīdinājis, ka, iebraucot viļņos, jābūt uzmanīgiem, citādi tā var pārlūst uz pusēm. Viļņi tai dienā esot bijuši vareni, tāpēc Mārtiņš pie sevis lūdzis: "Kaut nu laiva nepārplīstu." 

Kādā mirklī izskanējis bildinājums, un Jūlija, ilgi nedomādama, vairākkārt teikusi "jā".

Atceroties kāzu dienu, Mārtiņš stāstīja, ka, gaidot pie altāra savu Jūliju, viņš juties pārlaimīgs un birušas arī laimes asaras.

Kāzas norisinājušās Jūrmalā, Morberga villā. Arī viesības neiztika bez negaidītiem pārsteigumiem.

"Paldies kaimiņiem, kuri policiju izsauca tikai pēc vienpadsmitiem."

Kaimiņi izsaukuši policiju pārlielu lielā skaļuma dēļ. Policistu kungi esot bijuši laipni un saprotoši, esot vien lūguši mūziku nogriezt klusāk. Iztikuši arī bez soda.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Mārtiņš un Jūlija attiecībās ir vairāk nekā četrus gadus, taču ilgu laiku pāris bija attiecībās no attāluma, jo viņa mīļotā Jūlija dzīvoja Vācijā, kur darbojās medicīnas jomā.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu