FOTO Supermodele Heidija Kluma ar meitu pozē apakšveļā un saņem sabiedrības nosodījumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ intimissimiofficial

Vācu izcelsmes supermodele Heidija Kluma piedalījās apakšveļas fotosesijas reklāmas kampaņā kopā ar savu 18 gadus veco meitu Leniju. Pēc fotosesijas supermodele tika asi kritizēta par meitas seksualizāciju.

Heidija Kluma un viņas 18 gadus vecā meita piedalījās pazīstamā apakšveļas zīmola "Intimissimi" rekāmas kampaņas fotosesijā. Gan māte, gan meita redzamas apakšveļā un augstpapēžu kurpēs. 

"Katras sievietes sirdī ir īpaša vieta savai mīļākajai apakšveļai," Intimissimi parakstīja fotoattēlu.

Soctīklu lietotāji izteica viedokli par fotosesiju. Viedokļi dalījās. Vieniem tās patika, citi kritizēja.

"Fotogrāfija ir dīvaina, un paraksts padara to vēl dīvaināku," ierakstu komentēja kāds lietotājs.

"Seksualizēt savu meitu brīdī, kad viņa kļūst likumīgi pilngadīga, ir dīvaini," "Intimissimi" kopīgotajā postā rakstīja cita persona.

"Es domāju, ka esmu progresīvs šajās lietās, bet mamma un meita apakšveļā vienā video filmēšanā ir nedaudz jocīgi," sacīja cits lietotājs.

Tomēr citi pauda sajūsmu un uzslavas zīmola kampaņai.

"Skaista māte un skaista meita," rakstīja kāds. soctīklu lietotājs. "Burvīga reklāma!"

Bija arī tādi, kas uzrunāja pretreakciju paudējus, sakot, ka nesaprot, kāpēc visi ir sašutuši. "Šī patiesībā ir ļoti eleganta apakšveļas reklāma, kas lieliski iekļauj šī zīmola itāļu būtību," paskaidroja lietotājs. "Tā ir māte un meita ikdienas apakšveļā, un, ja jūs to automātiski seksualizējat, tā ir jūsu problēma! Iespējams, vēlēsities padomāt par to, ka ne katras sievietes ķermenis apakšveļā ir paredzēts seksuālām fantāzijām un ka tas ir tikai parasts apģērba elements."

Lenija modeles karjeru sāka 16 gadu vecumā. Kluma un viņas meita kopā parādījās uz Vogue Germany vāka 2021. gada janvāra/februāra numurā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Lenija pasaulē nāca 2004. gadā. Viņas biloģiskais tēvs ir Heidijas Klumas bijušais mīļotais vīrietis, itāļu uzņēmējs Flavio Briatore, taču viņš nekad nav iesaistījies meitas dzīvē. Par tēvu viņa uzskata mūziķi Sīlu, ar kuru Heidija Kluma bija kopā no 2005. gada līdz 2012. gadam.

Kopš 2019. gada Heidija Kluma ir precējusies ar grupas "Tokio Hotel" solista dvīņubrāli Tomu Kaulicu, kurš par viņu ir 16 gadus jaunāks.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu