"Dzīve turpinās." Zuzāna jaunās mīļotās pirkstā parādījies spožs gredzentiņš ar briljantu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/novojz

Izdevums "Kas Jauns" ievēroja, ka Jāņa Zuzāna jaunās dzīvesbiedres Ilzes labās rokas zeltnesī parādījies spožs gredzentiņš ar briljantu.

Kopā ar draudzeni Ilzi 11. oktobrī Zuzāns devās jauki pavadīt vakaru Jaunajā Rīgas teātrī, apmeklējot pirmizrādi režisora Gata Šmita jauniestudējumam "R(evolūcija)".

Pēc jautājuma, vai tiešām tas ir saderināšanās gredzens un vai Zuzāna kungs plāno jau drīz otrreiz stāties laulībā, viņš samulsa un smaidot atteica: "Šobrīd vēl ar precēšanos nesteigsimies. Vēl tāpat dzīvojamies. Nekādas vainas."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 30. septembrī aizsaulē devās mākslas kolekcionāre, uzņēmēja Dina Zuzāne. Zuzāns 5. oktobrī apglabāja bijušo sievu. Satikts dažas dienas pēc Dinas bērēm, viņš noteica: "Dzīve turpinās."

Jānis un Dina Zuzāni 2021 gada maija izskaņā paziņoja par šķiršanos pēc 40 gadu kopdzīves. "Esam vienojušies, ka pēc šķiršanās paliksim labi draugi, jo mūsu laulībā ir dzimušas divas meitas," norādīja Zuzāns.

Zuzānu pāris apprecējās 1986. gada janvārī, bet abu attiecības sākušās jau krietni agrāk. Abu laulības dzīvē ir dzimušas divas meitas - Elīna Janevica un Kristīne Zuzāne.

Pēc šķiršanās Zuzāns sāka jaunas attiecības ar Ilzi, kuras neslēpa gan izejot kopīgi publiskos pasākumos, gan savos sociālajos tīklos.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 25. oktobra numurā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu