Latvijas karatē zvaigzne Skrīvers jau šonedēļ "Karate Kombat" organizācijā centīsies atgriezties uz panākumu takas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Skrīvers
Edgars Skrīvers Foto: No personīgā arhīva

Latvijas vadošais vieglākā svara cīkstonis Edgars Skrīvers 29. oktobrī centīsies atgriezties uz panākumu takas ASV bāzētajā "Karate Combat" organizācijā.

Skrīveram gaidāma cīņa pret Brazīlijas cīkstoni Bruno Souzu, sauktu arī par "The Tiger" jeb tīģeri.

Bruno Assis ir izbijis UFC cīkstonis, kuru trenē leģendārais Lijoto Mačida. Souza aizvadīs otro cīņu "Karate Combat" organizācijā. Viņš jau ir pārliecinoši uzvarējis savā debijā.

Latviešu cīkstonis šā gada maijā ar tehnisko nokautu piekāpās brazīlietim Luisam Viktoram Rošam, zaudējot sev piederošo 68 kilogramu divīzijas čempiona jostu. Ar uzvaru pār Souzu Skrīvers tiktu pie iespējas atkal aizvadīt cīņu par sev iepriekš piederējušo čempiona jostu.

Tāpat šajā cīnu šovā savu "Karate Combat" debiju piedzīvos latviešu karatists Kalvis Kalniņš. Tokijas olimpisko spēļu dalībnieks cīnīsies vieglākajā jeb 61,2 kilogramu divīzijā, tiekoties ar marokāni Abdesalamu Ameknasi.

Cīņu šovu būs iespējams skatīties naktī uz svētdienu, par brīvu "karate.com" un "Karate Combat" "YouTube" kanālā. Pasākums sāksies plkst. 2 pēc Latvijas laika.

Karate Combat ir organizācija, kas apvieno pasaules labākos karatistus un MMA cīkstoņus ar karatē bāzi zem skatītājiem interesantiem noteikumiem. Noteikumi paredz sitienu tehniku stājā ar maziem četru unču cimdiem, atļauti ir arī metieni un īsu sēriju sitieni parterī, bez laušanas un žņaugšanas paņēmieniem parterī. Cīņas notiek speciāli izveidotā 45 grādu "the pit" bedrē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu