VIDEO ⟩ "Rinda līdz pieturai!" Liela ASV picēriju ķēde Rīgā pirms atvēršanās vilina cilvēkus ar bezmaksas picām (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rinda pēc bezmaksas picas.
Rinda pēc bezmaksas picas. Foto: thomassxtii/Tiktok

Drīzumā Latvijā tiks atvērta liela amerikāņu picēriju ķēde "Domino's Pizza". Trešdien, 26. oktobrī, uzņēmums rīko akciju, dāvinot 500 bezmaksas picas sociālo tīklu sekotājiem. Rindas pie picērijas Purvciemā sniedzas ārpus veikala teritorijas, liecina publicēti video vietnē "TikTok".

Uzņēmums šobrīd veicina interesi par picēriju savos sociālajos tīklos "TikTok", "Facebook" un "Instagram". Tas piedāvā 500 bezmaksas picas "dominos.pizza.latvija" sociālo tīklu sekotājiem. Picas iespējams saņemt A.Deglava ielā 100 no pulksten 12 līdz pulksten 14, kā arī no plkst. 17 līdz plkst. 19.

Video: Rindas pēc bezmaksas picām

@viorika_k.m.z When everyone wants @dominos.pizza.latvija 😄 #pizza #dominospizza ♬ оригинальный звук - Viorika

@thomassxtii Kur ir mana pica ? @dominos.pizza.latvija nostāvēju 40min un pateica, ka jāgaida vēl 3h👎🤬@kriskiks ♬ original sound - Tomass

Uzņēmuma publikācijas lielākoties stāsta par tā vēsturi. Piemēram, vietnē "Instagram" picērija raksta: "Kopš 1973. gada "Domino's Pizza" ir garantējusi klientiem, ka viņu pica tiks piegādāta 30 minūšu laikā pēc pasūtīšanas. Šo politiku uzņēmums ievēro vēl šodien, un tas ir nodrošinājis "Domino's" atzinību kā pasaules vadošajam picu piegādes dienestam!"

Picērija vēl nav paziņojusi atklāšanas datumu. Uz lietotāja jautājumu, kad restorāns tiks atvērts, pārstāvji atbildēja tikai, ka tas notiks drīz un ka kādu laiku būs jābūt pacietīgiem.

Ziemā uzņēmums meklēja mārketinga vadītāju - tagad šis sludinājums nav atrodams, bet cv.lv var atrast sludinājumus picērijas darbiniekiem.

Sociālā tīkla "Facebook" grupā "Purvciems" var apskatīt fotogrāfijas, kurās redzams, kā picērija aktīvi gatavojas atvēršanai Augusta Deglava ielā 100.

Par picēriju

"Domino's Pizza" ir amerikāņu sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums. Tā ir viena no pasaulē lielākajām picēriju ķēdēm. Šī ķēde darbojas 90 valstīs, un tajās ir aptuveni 18 000 restorānu.

Uzņēmums darbojas visā pasaulē, galvenokārt izmantojot franšīzes. 2020. gadā "Domino's Pizza" pārdošanas apjoms pasaulē pārsniedza 16,1 miljardu ASV dolāru.

Vēl pagājušajā gadā uzņēmums atvēra savu pirmo picēriju Viļņā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu