Zināms, kad Rīgā plānota franšīzes "Domino's Pizza" ēstuves atklāšana

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pio3/Shutterstock

Rīgā atvērs pirmo starptautiskā franšīzes "Domino's Pizza" ēstuvi Latvijā, informēja "Domino's Pizza" mārketinga vadītājs Latvijā Daniels Pelīte.

Atklāšana plānota piektdien, 27. oktobrī, plkst. 11 Purvciemā, A. Deglava ielā 100.

Taujāts par nākotnes plāniem, Pelīte norādīja, ka paplašināšanās plāni tiks lemti balstoties uz pirmā restorāna rezultātiem. "Pašlaik izskatās, ka tie būs ļoti pozitīvi, publikas interese mūsu piedāvājumā ir ļoti liela," iestarpināja Pelīte.

"Domino's Pizza" ir ASV picēriju tīkls, kas dibināts 1960. gadā. Patlaban uzņēmumam ir 18 000 picēriju vairāk nekā 90 valstīs, tostarp vairākas ēstuves Lietuvā, kas darbu sāka pagājušajā gadā. Lietuvā reģistrētā franšīzes pārvaldnieka "D-Pizza lt" direktore ir Jolanta Jurova, kura ir valdes priekšsēdētāja Latvijas "Domino's Pizza" valdē.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, Latvijā "Domino's Pizza" pārvalda SIA "D-Pizza lv", kas reģistrēta 2021. gada decembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro.

"D-Pizza lv" pieder Kiprā reģistrētajam ""Morgacita Limited". Vienlaikus Lietuvā reģistrētā franšīzes pārvaldnieka "D-Pizza lt" direktore ir Jolanta Jurova, kura ir valdes priekšsēdētāja arī Latvijas "D-Pizza lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu