Kanjes Vesta nedienas turpinās - no tirdzniecības vietām izņem viņa zīmola produktus un izraida no populāra apavu zīmola biroja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Liam Goodner/Shutterstock

Repera Kanjes Vesta nedienas turpinās – viņš zaudējis sadarbību ar Vācijas sporta preču ražotājs "Adidas" savu antisemītisko izteikumu dēļ, nu līdzīgu noraidījumu viņš saņēmis no populārā apavu zīmola "Skechers".

Jaunākā "The Guardian" informācija liecina, ka reperis ticis izraidīts no apavu zīmola "Skechers" biroja pēc tam, kad ieradies Losandželosas ēkā bez iepriekšēja brīdinājuma.

Zīmola pārstāvji informēja, ka reperis ieradies kopā ar savu modes dizaineri un veicis neatļautu filmēšanu, taču pēc īsas sarunas ēku tomēr pametis.

Izskanējusi arī informācija, ka Kalifornijas štatā drīz pēc Kanjes Vesta antisemītiskajiem izteikumiem pieaugusi neiecietība pret Kalifornijas štatā dzīvojošiem ebrejiem.

Arī veikalu ķēde GAP no savām pārdošanas vietām izņēmusi Kanjes Vesta zīmola produktus.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka pēc "Adidas" paziņojuma par sadarbības pārtraukšanu reperis zaudējis miljardiera statusu. Bez šā darījuma Vesta bagātība palikusi vien 400 miljonu robežās.

Sadarbību pārtraucot, tika apturēta viņa apģērbu un apavu līnijas "Yeezy" ražošana.

Savu pamatojumu par sadarbības pārtraukšanu komentēja sporta preču ražotājs:

""Adidas" necieš antisemītismu un jebkādu citu naida runas veidu.

Kanjes Vesta nesenie izteikumi un darbības ir bijuši nepieņemami, naidpilni un bīstami, tie pārkāpj kompānijas vērtības - dažādību un iekļaušanu, abpusēju cieņu un godīgumu."

Jau pirms tam sekoja sadarbības atteikumi no talantu aģentūras CAA, bet kinostudija MRC atteicās izlaist dokumentālo filmu par viņu. Vesta "Instagram" un "Twitter" kontiem uzstādīti bloki tajos publicētu antisemītisku paziņojumu dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu