VIDEO Dončičs turpina spīdēt un sekmē "Mavericks" uzvaru pār "Nets"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kairijs ērvings un Luka Dončičs
Kairijs ērvings un Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Dalasas "Mavericks", spēlējot bez Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna, ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcīnīja uzvaru pagarinājumā.

"Mavericks" izbraukuma spēlē ar rezultātu 129:125 (30:23, 31:36, 29:25, 22:28, 17:13) uzvarēja Bruklinas "Nets".

Labās kājas ceļgala savainojums Bertānam liedza piedalīties pirmssezonas pārbaudes spēlēs un tā paša iemesla dēļ viņš pagaidām nevar palīdzēt "Mavericks" komandai arī sezonas sākumā.

Ceturtās ceturtdaļas izskaņā "Mavericks" izvirzījās vadībā ar 112:110, taču astoņas sekundes līdz pamatlaika beigām neizšķirtu panāca Kevins Durents. Tikmēr pagarinājuma sākumā Dalasas vienībai izdevās ātri izvirzīties vadībā, pateicoties Dončiča diviem punktiem un Tima Hārdveja juniora un Maksimiliāna Klēbera tālmetieniem, un nosargāja pārsvaru līdz spēles beigām.

Dončičs izcēlās ar 41 punktu, 11 atlēkušajām bumbām un 14 rezultatīvām piespēlēm, sakrājot "triple-double". Vēl 18 punktus guva Hārdvejs juniors, Klēbers izcēlās ar 15 punktiem, bet pa 11 punktiem guva Spensers Dinvidijs un Kristiāns Vuds.

Savukārt mājiniekus no neveiksmes neglāba Kairija Ērvinga 39 gūtie punkti un Durenta 37 punkti, kamēr Bens Simonss pievienoja tikai septiņus punktus un astoņas atlēkušās bumbas.

"Mavericks" ar izcīnītām divām uzvarām un divām neveiksmēm Rietumu konferencē ieņem desmito vietu, kamēr "Nets" ar vienu panākumu piecos mačos Austrumu konferencē ierindojas 14.pozīcijā.

Video: "Mavericks" - "Nets" mača spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu