"Ryanair" nedēļas nogalē sāksies ziemas sezona. No Rīgas lidos uz 27 galamērķiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemo cenu aviokompānijas "Ryanair" lidmašīna starptautiskās lidostas "Rīga" lidlauka teritorijā. Ilustratīvs attēls.
Zemo cenu aviokompānijas "Ryanair" lidmašīna starptautiskās lidostas "Rīga" lidlauka teritorijā. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" ziemas sezonā, kas sāksies 30.oktobrī, no lidostas "Rīga" veiks reisus uz 27 galamērķiem, paziņoja lidsabiedrība.

No tiem visvairāk jeb septiņi galamērķi būs Lielbritānijā - Bristole, Edinburga, Īstmidlenda, Līdsa/Bredforda, Londonas Stanstedas lidosta, Mančestra un Ņūkāsla.

Otrajā vietā ar trim galamērķiem ir Itālija - Bergamo lidosta pie Milānas, Romas Čampīno lidosta un Trevīzo lidosta pie Venēcijas.

Tālāk ar diviem galamērķiem seko Polija (Krakova un Varšavas Modlinas lidosta), Spānija (Barselona un Malaga), Vācija (Berlīne un Memmingene) un Zviedrija (Gēteborga un Stokholmas Ārlandas lidosta).

"Ryanair" no Rīgas ziemas sezonā lidos arī uz Briseles Šarleruā lidostu Beļģijā, Dublinu Īrijā, Helsinkiem Somijā, Maltu, Pafu Kiprā, Parīzes Bovē lidostu Francijā, Prāgu Čehijā, Torpa Sannefjordas lidostu netālo no Oslo Norvēģijā un Vīni Austrijā.

Jau ziņots, ka lidosta "Rīga" ziemas sezonā piedāvās reisus uz pavisam 74 galamērķiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu